Какво има с НиЛо и къде изчезна Адриан Зурков - Марио от София ден и нощ?

30.01.2023 10:53 | Видян 642 пъти

Какво има с НиЛо и къде изчезна Адриан Зурков - Марио от София ден и нощ?

Дори във Фейсбук рядко могат да се видят новини за един от главните герои на сериала на НОВА, наречен София Ден и Нощ - Марио. Той изчезна и от шоубизнеса, и от медиите. Оказва се, че Адриан Зурков, както е истинското му име, дели годината между БГ столицата, Маями и Дубай, както личи по споделеното от него в социалните мрежи, където е следван от 140 К в Инстаграм и 119 К във Фейсбук. Затова отказвал и офертите на ТВ риалити предавания, като Ергенът и Игри на волята, коментират по коридорите на големите тв канали. 


Зад океана е част от семейството му – брат му развива мощен бизнес, свързан със спорта и здравословния начин на живот, както вече е разказвал. 
 „В Дубай пък се забавлява, когато изобщо има време за това – нали точно такъв е и слогънът на арабското емирство. Непрекъснатите пътувания на сериалния герой до други дестинации, предимно в Европа, пък се дължат на новия бизнес, с който се е захванал”, докладват наши агенти. 
 По наши проучвания ние установихме, че бизнесът му със CBD (медицински канабис) е достигнал сериозна дистрибуционна мрежа в България, Испания, Португалия, Гърция, Румъния, Кипър, Хърватия и Англия.


 

Той е CEO и съосновател на компанията GoodWeeds, която нашумя в социалните мрежи със секси фотосите на самата Николета Лозанова от Малдивите, и се оказа любим атрибут на още доста звезди – от Галин до Лидия и от Десита до Вирго, както се вижда по снимките им в мрежите. „Това е вейп, за който изследванията на БАН и БАБХ доказват, че не само не вреди, но в някои случаи може и да помогне срещу проблеми със съня, ставите, с паметта, за лечение на рак и много други полезни свойства.
 Така оправдава и новата си роля спортистът, онлайн-треньор, създател на програми за трансформация, хранителни режими и известен почитател на здравословния начин на живот, който неотдавна попадна в Топ 3 на класацията на бТВ за национално фитнес-гуру, оглавена от Лазар Ангелов, оставяйки зад гърба си също нашумели от ТВ екрана конкуренти като Сами Хосни.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !