Салма Хайек се появи с мрежеста рокля под светлините на прожекторите

27.01.2023 15:54 | Видян 1042 пъти

Салма Хайек се появи с мрежеста рокля под светлините на прожекторите

В цял Холивуд надали ще се намери друга актриса, освен Салма Хайек, чийто горещ сексапил е способен да предизвика истински пожар на червения килим. Мексиканката се превърна в едно от най-големите изкушения на киното, още откакто се появи в лентата "От здрач до зори", в която танцува на сцената в западналия мексикански бар с преметнат през врата питон, облечена в силно изрязан бански костюм, излагащ на показ извивките на нейното тяло.

Тогава впечатляващото ѝ изпълнение успя да прелъсти зрителите по целия свят, оставяйки трайна следа в съзнанието дори на онези от тях, гледали го един-единствен път. И въпреки че от онзи момент да изминаха вече повече от две десетилетия, брюнетката и до ден днешен продължава не само да безотказно да привлича погледите към себе си, но също така и неизменно да ги задържа.

Последното доказателство за това е фурорът, който предизвика съвсем наскоро, пристигайки на премиерата на последния си филм "Magic Mike"s Last Dance". За събитието тя бе заложила на съблазнителна визия, която нажежи до червено страстите в и без това задушно Маями, където всъщност се проведе първата прожекция на лентата.

Тоалетът, с който съпругата на френския бизнесмен Франсоа-Анри Пино пристъпи под ярките светлини на прожекторите, напълно подхождаше на провокативната концепция на продукцията с нейно участие, в която Стивън Спилбърг разказва финалната глава в историята за стриптийзьора Майк Лейн. Въпреки това дрехата накара дори екранния ѝ партньор Чанинг Тейтъм видимо да се смути, когато след снимките с колежката си пред така наречената стена на славата, трябваше да даде мнението си за нея пред пресата.

Стивън Спилбърг, Салма Хайек и Чанинг Тейтъм

Снимка: АР/БТА

"Нямам коментар за роклята... нямам", бе всичко, което успя да каже той, опитвайки се да прикрие стеснението, което изпитва, заплашващо всеки момент да избие върху лицето му под формата на руменина. Въпреки това той каза, че химията между героите им на големия екран не е била никак трудна за пресъздаване, предвид факта колко зашеметяващо очарователна е жената, с която е трябвало да работи.

В специалната вечер Салма бе избрала да сложи черна мрежеста рокля, обсипана с цветни флорални мотиви, която оставяше малко на въображението, излагайки на показ нейната физика. Под нея тя носеше черно бельо, а външния си вид бе допълнила със златисти сандали на висока платформа и зелена дамска чанта. За допълнителен блясък носителката на награда "Еми" бе избрала да сложи две масивни огърлици с камъни, няколко кривни и чифт обеци, тип "халки".

През миналата година пищния бюст на Хайек бе една от темите на разговор по време на гостуването ѝ шоуто "Red Table Talk", където обясни, че противно на някои предположения, не си е слагала силикон. Тогава номинираната за "Оскар" актриса сподели, че размерът на гърдите ѝ е нараснал естествено, когато е забременяла и качила килограми, а впоследствие и през менопаузата, чиито първи симптоми е изпитала в средата на 40-те си години.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Няма коментари към тази новина !