Бояна Шарлопова изпоти мрежата

26.01.2023 11:44 | Видян 2085 пъти | Гласували 1

Бояна Шарлопова изпоти мрежата

Бояна Шарлопова пак накара последователите си в социалните мрежи да получат сърцебиене, по-точно мъжката половина. Вдовицата на бизнесмена Стефан Шарлопов пръсна невъобразим сексапил!

Изкусителната блондинка сякаш става по-хубава с годините, но и много по-привлекателна, отколкото преди, когато мъжът й още беше жив. 46-годишната красавица очевидно не жали средства, за да се поддържа в безупречен вид, но както е видно, не е пракалила с нищо в стремежа си да изглежда съвършено.


undefined


Една от последните снимки, които Шарлопова пусна в профила си обаче, предизвика не само въздишки, но и някои упреци. Според последователите й е прекалила сериозно с дълбочината на деколтето си. На фотоса гърдите на блондинката едва се задържат под блузата.

"Кога ще я видите с такова облекло, докато беше със Стефан Шарлопов?! Никога! Тогава носеше яки до брадичката и затворени пуловери. А сега се е пуснала все едно мъж не е видяла", възмущават се в нета. Но това едва ли ще впечатли Бояна Шарлопова, а може и да бъркаме.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !