Жарката почивка на Николета продължава в Дубай

24.01.2023 17:30 | Видян 1083 пъти

Жарката почивка на Николета продължава в Дубай

Според стара поговорка, водеща началото си от незапомнени времена, традициите съществуват, за да бъдат спазвани. И ако сега попитаме Николета Лозанова дали това действително е така, то нейният отговор без съмнение ще бъде положителен, тъй като самата тя има свои лични обичаи, към които стриктно се придържа. Един от тях например гласи, че обезателно трябва да отбелязва началото на всяка нова година на различно топло място по земното кълбо. Както всъщност не пропусна да направи и този път, отправяйки се на поредното екзотично пътуване заедно с Ники Михайлов в края на изминалия вече декември. И макар празниците отдавна да отминаха, оставяйки след себе си единствено приятния спомен за тяхното посрещане, най-популярната носителка на титлата "Мис Плеймейт" у нас все още не се е върнала у дома.

Не ясно дали в ученическите си години тя е била почитател на геометрията, но ако сега човек отвори картата на света и мислено прокара линии, с които да свърже трите дестинации, посетени от брюнетката през последния месец, той ще забележи, че те оформят перфектен правоъгълен триъгълник, чиито очертания тя отказва да напусне, поне засега. Първата спирка от нейното пътуване бяха Сейшелите, където прекара една наистина жарка Коледа в обятията на своя любим. Само че малко преди и последният лист от календара да падне, двамата смениха своето местоположение, отправяйки се към Бали, където вдигнаха наздравици по случай настъпването на 2023-та.

"Две хиляди двадесет и три причини да обичаш живота и най-важната от тях е тук с мен", написа тогава еротичният модел към своя публикация в социалните мрежи, показваща как, точно в полунощ, когато часовите стрелки са се слели в една, партньорът ѝ е впил жадно устните си в нейните.

Сега обаче двамата се намират в Дубай, където в момента усилено тече зимната подготовка на ФК "Левски", в който нейният възлюбен заема позицията на вратар. Вероятно именно тренировките със съотборниците му са причина за настоящата им визита в Обединените арабски емирства, които обаче някогашната водеща на предаването "Папараци" добре познава, тъй като не за първи път ги посещава.

В типично свой стил, тя обяви новите си координати с провокативна снимка, която сподели в своя Instagram акаунт. На нея Лозанова е застанала пред огледалото в банята на хотелската им стая, облечена в бяло бельо, разкриващо формите на нейното тяло, като сама заснема кадъра с телефона, който държи в едната си ръка. От отбелязването в поста ѝ се разбира, че двамата със спортиста са отседнали в един от най-популярните и луксозни хотели, отваряли врати някога. Става въпрос за отличения с пет звезди "Armani Hotel Dubai", който се намира в сърцето на космополитния град и е вдъхновен от модната икона Джорджо Армани. Той се помещава в най-високата сграда под синьото небе, и по-точно емблематичния небостъргач Бурж Халифа, заемайки общо единадесет етажа от него, до които гостите имат достъп през отделен, самостоятелен вход. Мястото разполага с цели седем ресторанта, сервиращи изискани блюда, а сред удобствата, на които посетителите могат да се насладят, попада и обширен SPA център, предлагащ индивидуални процедури и бани. Освен това там се намира и известният салон "Armani Privé", който е домакин на най-популярните клубни вечери в града.

От изображение, което Ни Ло сподели наскоро като история във виртуалното пространство, стана ясно, че тя определено не щади средства по време на престоя си в Близкия Изток. Тя показа на своите над осемстотин хиляди последователи в платформата за комуникация, че се наслаждава на слънчевите лъчи там с чаша капучино, посипано с 24-каратово злато, попадащо сред най-скъпите предложения в менюто с топли напитки на заведението, в което е седнала, възлизащо на сто и тридесет евро... И все пак, както се казва, за удоволствието няма цена.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !