64-годишната Шарън Стоун се пусна топлес

21.01.2023 09:08 | Видян 3142 пъти | Гласували 1

64-годишната Шарън Стоун се пусна топлес

Шарън Стоун и на 64 години все още се смята за една от най-красивите и желани жени в Холивуд. Или може би на цялата планета.

Тайната е не само в природните данни на звездата от „Първичен инстинкт“, но и в нейната естественост. Шарън никога не се е опитвала да изглежда по-
млада. Актрисата пледира за висококачествена и задълбочена лична грижа, но в същото време винаги е била против пластичните операции и кардиналните разкрасителни процедури. Между другото, без всичко това, Стоун изглежда много по-млада не само от връстниците си със силикон и инжекции за красота, но и от по- младите „напомпани“ момичета.

Добавете към това свободата, естествеността и спонтанността, които се виждат във всяка стъпка на Стоун - и ще разберете защо тя все още се смята за секс символ.

Шарън Стоун не злоупотребява с "голи" снимки. Но понякога показва на феновете свои снимки по бански - на плажа или край домашния басейн. И въпреки липсата на ретуш, неизменно предизвиква само възхищение.

Този път актрисата отиде още по-далеч и сподели топлес снимка с абонатите си в социалните мрежи. На нея звездата позира само по прашки с леопардов мотив и плажна кърпа, преметната на раменете.

„Малко несъвършенство в един перфектен ден“, написа Стоун към снимката. Но несъвършенството, каквото и да е то, определено не е свързано с Шарън.

Актрисата не крие средствата, с които се поддържа във форма. Известно е, че звездата обожава йогата. Освен това, физическите дейности на Стоун включват танци, плуване и пилатес.

„Не харесвам мазнини по тялото си. Обичам физическата активност и ми харесва, когато мога да работя върху тялото си “, каза актрисата в интервю.

Другите тайни за красота на Шарън включват плодове за закуска, плуване в басейн, осемчасов сън на нощ, вани с арника и соли от Мъртво море.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !