Зара от "Биг Брадър" заприлича на мъж

18.01.2023 11:42 | Видян 2012 пъти

Зара от

Помните ли какви изпълнения правеше Зара в "Биг Брадър" преди години? Именно с участието си в риалити формата Светлозара Димитрова, както е цялото й име, доби популярност. Ако я видите към днешна дата обаче, едва ли ще повярвате на очите си.

През годините брюнетката много се промени. Започна да спортува активно, извая супер фигура, но напоследък явно е попрекалила, защото направо не прилича на себе си.. Дори я бъркат с мъж, защото бая е загрубяла.


Една от големите любови на вече покойния Христо Сираков, живее от години зад граница, където се е отдала на фитнеса, а дали и колко е прекалила, оставяме на вас да прецените. И да, тялото й е все така изкусително, но лицето й изплаши мнозина.

"Не можем да я познаем. Да, вярно е, че никога не е имала кукленска хубост, но беше къде-къде по-нежна и чаровна. Сега все едно някакво момче ме гледа от снимките й. Едва ли фитнесът е причината за това, освен ако не взима типично "мъжки" субстанции. Пък кой знае, може да е решила да минава от другия бряг", пишат по-дръзките потребители в социалните мрежи.

Припомняме, че Зара беше омъжена за австралиец, но двамата отдавна се разведоха, а сега тя живее в Дубай.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !