Светла Иванова - почетен патрон на турнир по йога

06.07.2009 11:45 | Видян 10049 пъти

Светла Иванова - почетен патрон на турнир по йога

На 04.07.(събота) се проведе Втори Национален Турнир за купа „Веселин Лучански” организиран от спортен клуб „Скорпион” и Фондация „Йога” със съдействието на Столична община, Район Триадица и под почетения патронаж на Светла Иванова.

Певицата бе поканена от председателя на фондация „Йога” и Спортен клуб „Скорпион” – Даниел Петров, който е първият и единствен българин станал световен шампион  по йога в Уругвай (1999г). Светла се занимава с йога от 15 години и сподели, че само за шест месеца след раждането на сина й Виктор е успяла само с йога упражнения да свали 20-на килограма. Миналата година бе председател на журито на турнира. В някой от клиповете й използва елементи от йога, „защото изглеждат много атрактивно”, но иначе практикува за здраве и добра форма. В  момента певицата работи върху втори албум с продуцента на  Gravity Co. Първата песен от него ще видим в началото на септември. Тогава ще излезе и  втората книга на певицата, която ще е нещо, като продължение на първата „Забранено до 18!”, защото героинята е една и съща. Книгите могат да се разглеждат и самостоятелно. Най-вероятното заглавие на новият й роман се очаква да бъде „Забранено до 21!”.

Турнира, в който участваха клубове от цялата страна се проведе в зала Триадица.
В 16ч. посетителите имаха възможност да присъстват на открит урок по йога системата воден лично от Веселин Лучански, който е един от основателите на йога за България. Той се върна специално от Канада, където преподава за турнира, кръстен на него. Преди няколко дни гостува в шоуто на Слави. Трифонов остана впечатлен от позитивното излъчване и перфектната физика на йогинът, както и от атрактивното счупване на нож в меката част на шията, но не опита да повтори демонстрацията за разлика от преди години, когато гост му беше певицата Светла Иванова. Тогава той активно се включи в йога упражненията, които тя му показа.

Една от най-красивите и ефектни дисциплини на турнира, която впечатли публиката беше денс-йогата.
Абсолютният шампионат  бе спечелен от Ива Благоева на 20г. от спортен клуб „Скорпион”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ринго Стар с първи сингъл от...

Легендарният Ринго Стар представи „February Sky“ - първи...

Успехът не е да спечелиш всяка битка,...

Успехът не е да спечелиш всяка битка, а да имаш силата...

Няма коментари към тази новина !