Сергей и Бойко с 1 нумерологична съдба

04.07.2009 09:00 | Видян 8095 пъти | Гласували 1

Сергей и Бойко с 1 нумерологична съдба

Соня Колтуклиева изготви специално за СЛАВА нумерологичен хороскоп на главните действащи лица в политиката. Каква съдба им вещаят числата в изборния ден 5 юли, научете само от прогнозата на първият медиен съветник в България на човека, който направи банкерката Цветелина Бориславова много богата. “Битката за победа в изборите е битка на воля, интелект, платформи, нерви, пари и на числа“, казва пиар консултантът.

Сергей и Бойко са манекени на сцената

Най-сензационното в противостоянието между основните политически врагове през тази година е, че те са в една и съща лична година – т.е. имат еднакви предимства и недостатъци. Така е с Бойко Борисов /13 юни 1959 г./ и Сергей Станишев /5 май 1966 г./. И двамата са с лично число Единица – силни, властни, новатори, егоцентрици, подчиняващи се на мотото: „Царската корона тежи”, защото решават проблемите на другите и водят армиите в настъпление. Единица е най-доброто число за водачи. Единиците са успешни, независимо от интелектуалния си потенциал, образованието и работоспособността си. Предопределени са да успяват във всичко, изненадвайки себе си дори.

През тази драматична за политическата им кариера Бойко и Сергей са и в една и съща лична година – Тройка. Нейното мото е: ”Бъди смел и обаятелен. Като манекен на сцена”. На Генерала това му отива - той притежава харизма и чар, въздействащи на балканските честоти. Премиерът е интелигентен, но дистанциран. Ако могат да си прелеят силните си страни, биха се получили двама забележителни политически мъже. На 5 юли двамата непримирими противници ще бъдат в месец 1 – ново начало, неочаквани шансове, отворени врати и в ден 6 – разчитай на приятели, на подкрепата на екипа и семейството си. В деня след вота и двамата ще бъдат в съдбовното число 7 – каквото е предопределено да им се случи, ще се случи, без да се подчинява на логика и сметки и ще бележи живота им дълго занапред. И за двамата денят ще започне нервно и скандално. Но нека помнят – в седмицата нищо не е както изглежда, нищо не е толкова страшно, колкото се представя. Месец юли и за двамата кандидати за министър-председател ще бъде силен, устремен и успешен. Какво ще рече това? Че ще сътворят коалиция и ще управляват заедно?! Много е възможно да изградят експертно правителство с личностите от кръга на банкерката Цветелина Бориславова, а Борисов и Станишев да са лидерите на Коалиционен съвет, Съвет на управляващите или както и там да се нарича неформалния консилиум.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !