Общински шеф флиртува по телевизията с Азис

03.07.2009 10:45 | Видян 8579 пъти | Гласували 2

Общински шеф флиртува по телевизията с Азис

Общинар се оказа луд фен на Азис и направо разголи душата си пред него в предаването на 1 юли. Шефът на сектор „Контрол на рекламната дейност” към Столичния инспекторат - Иво Пенев, призна, че и в общината слуша песни на краля на фолка, а любимата му била „Целувай ме“.

Откровенията на човека, който често казва кой билборд да се демонтира и кой не, го разкриха като притежател на цветуща словесност. „Член – каква хубава дума!“, възкликна той, поставяйки я така на пиедестал в своята лексикална класация.
Контрольорът по рекламите поиска да разбере от звездата „защо Азис се е снимал гол до кръста с Ванко?“. „Какво ми е на мен?“, попита риторично Пенев и направи препратка към „дупето на певеца“, което по думите му „толкова мъже харесват“.
Този словесен порядък откровено влиза в противоречие с наредбата за рекламна дейност, за чието спазване общинарят трябва да съблюдава.  Просто защото там е записано, че рекламните послания не трябва да накърняват общоприетите морални ценности.

„Не съм гледала предаването и затова не мога да го коментирам“, каза пред 19` зам.-кметът по образованието Йорданка Фандъкова. Според нея обаче „човек трябва да се държи така, както би искал да го виждат собствените му деца“. И рекламата, и поведението на хората трябва да отговарят на определи норми, допълни тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !