Галена си взе сбогом с "Гласът на България"

06.12.2022 12:58 | Видян 1002 пъти

Галена си взе сбогом с

За своята осемнайсетгодишна кариера дотук Галена определено има редица постижения, с които може да се похвали. Сред тях попада и треньорската корона в "Гласът на България", принадлежала ѝ до съвсем скоро, след като в края на миналия сезон на предаването я отмъкна от трикратния ѝ носител Иван Лечев, благодарение на Петя Панева, която надви останалите претенденти за първото място в музикалната надпревара.

Дотогава, за всички осем години на екран по онова време, само една представителка на попфолк жанра бе пожънала подобен успех, включвайки се в състава на популярното жури. Става въпрос за Деси Слава, която през 2014 г. застана на сцената рамо до рамо със своята победителка Кристина Иванова. Впоследствие обаче колежката ѝ също съумя да стигне до върха, като мнозина дори очакваха, че през изминалия уикенд историята за сетен път ще докаже, че обича да се повтаря, само че не така се случи.

Преди два дни звездата на "Пайнер" трябваше със сведена глава да се прости с короната си, преотстъпвайки я със сведена глава на своята съседка по стол Дара, тъй като единствената класирала се за финал участничка от отбора ѝ Жаклин Таракчи триумфира на тазгодишното родно издание на световния формат. Броени часове след претърпяната загуба изпълнителката на "Ти не си за мен" изненада своите над шестстотин и четиридесет хиляди последователи в Инстаграм, разкривайки им, че е взела решението да освободи мястото си като съдия в шоуто, напускайки го завинаги.

Певицата написа дълъг и емоционален пост в социалната мрежа, придружен със снимка от последната ѝ вечер в ролята на ментор, за която бе облечена във великолепна златиста рокля без презрамки и дълъг шлейф, отразяваща ярките светлини на прожекторите в залата. В него тя разкри, че е настъпил мигът, в който да си вземе сбогом с продукцията.

 

 

"Гласът на България" е вълнуваща емоция. За мен беше истинско удоволствие да се докосна до таланта на всички участници от последните два сезона, да работя с невероятния екип, който прави предаването, да споделя всичко това с моите любими Дара, Любо и г-н Лечев. Благодаря им за смеха, за сълзите, за музиката! Аз изпълних своята мисия — на сцената да звучат повече от нашите прекрасни български песни! Обичам да спирам, когато ми е най-хубаво, затова е време за следващия голям проект. Отбор "Галена" завинаги ще остане в сърцето ми! Даре, Жаки, честита победа!", пише тя, без обаче да издава конкретната причина, накарала я си тръгне от предаването.

Думите ѝ накараха много от нейните почитатели да се запитат каква ще бъде следващата спирка по професионалния ѝ път, за която тя само загатна в своята публикация. Предстои да се разбере с кого от bTV ще заместят Галена за десетия юбилеен сезон на шоуто, записванията за който вече текат, както и дали единствено на нейното кресло ще стои нов артист, който да напътства участниците, желаещи да сбъднат най-голямата си мечта, посредством таланта, с който са надарени.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !