Жестока сеч на участници стартира във "Фермата"

06.12.2022 11:40 | Видян 807 пъти

Жестока сеч на участници стартира във

В жестока месомелачка ще се превърне "Фермата" броени дни преди големия финал на 10 декември. В следващите дни от предаването безжалостно ще бъдат отстранени трима участници, които мечтаят да стигнат до края на риалитито и да триумфират като победители. В предстоящата сеч ще оцелеят само шестима - трима мъже и три жени, и ще се борят с нокти и зъби за тлъстия чек от 100 000 лева.

В понеделник вечер стартира първият от серията тежки елиминационни дуели. Един срещу друг на Арената застанаха двама от най-силните, борбени и способни мъже в стопанството - строителят и бивш хандбалист Калин и пчеларят Яни.

undefined

Спортистът спечели първата битка, в която съперниците трябваше да отмотаят въже от дървени колове, да сковат стълба и да стрелят с пясъчни торбички по винт. Шампионът от третия сезон обаче с лекота стопи разликата като се справи по-добре в следващите изпитания - коване на мост и цепене на дърва.

Сблъсъкът ще продължи във вторник вечерта, когато ще стане ясно кой ще запази мястото си в риалитито и кой ще се прибере у дома.

Следващото сигурно място на Арената е запазено за учителката Нина, която до този момент не е влизала в бой и не крие, че ужасно се страхува от физическия сблъсък. Все още не е ясно дали тя ще избере за опонент Камелия, Терминатора на сезона или жена от бившия си отбор „Стари герои“ - многодетната майка Веселка или гимнастичката Валерия.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !