Кралското семейство на война с Хари и Меган

06.12.2022 11:29 | Видян 734 пъти

Кралското семейство на война с Хари и Меган

Британското кралско семейство ще отговори на скандалния сериал на принц Хари и Меган Маркъл, съобщава The Mirror. Принц Уилям и Чарлз III ще проведат кризисни преговори. Кралското семейство е загрижено за пускането на документалната поредица на херцозите на Съсекс в Нетфликс.

 

Големият син на монарха ще се срещне с него, за да обсъдят как да отговорят на обвиненията на роднините, които живеят в САЩ. Близки до Чарлз ще се запознаят със съдържанието на филма и своевременно ще отговорят публично на обвиненията, ако е необходимо. Премиерата на поредицата за малкия син на британския монарх и съпругата му ще се състои на 8 декември.


 

Тя дълго се отлагаше заради смъртта на кралица Елизабет II и скандала с петия сезон на Короната. Говори се, че подробностите от живота зад кулисите на Бъкингамския дворец, изразени в сериала, окончателно ще разрушат връзката между кралското семейство и принц Хари. Херцозите на Съсекс искаха да провалят посещението на принц Уилям и Кейт Мидълтън в Америка с пускането на първия трейлър за техния сериал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !