10-те топ къщи на футболисти

03.12.2022 07:58 | Видян 1088 пъти

10-те топ къщи на футболисти

За разлика от професионалните играчи от миналото, в наши дни клубовете плащат на съвременните футболисти много добре: става дума за милионни заплати. Благодарение на това днешните звезди водят изключително разточителен начин на живот, а домовете им са един от очевидните начини да демонстрират богатството си. Нека разгледаме някои от тези луксозни къщи. Пригответе се да позеленеете от завист. .


 

1.Лионел Меси

Лионел Меси несъмнено е един от най-великите футболисти на всички времена.  В момента Меси играе за Пари Сен Жермен, така че има дом във френската столица. Но той все още притежава имоти и на други места.


 


 

Например Меси има няколко невероятни къщи в Барселона, Испания, където е прекарал по-голямата част от кариерата си. От двете обаче се откроява имението в "най-скъпото предградие" на града. Тук има СПА център, плувен басейн, закрито кино и фитнес зала. А и в имението има футболно игрище в умален размер. Това не е изненада!


 

2. Неймар


 

През годините Бразилия е създала няколко невероятни футболисти: Пеле, Роналдо, Роналдиньо, Ривалдо, Кака, Сократес, Роберто Карлос - изберете сами! Но Неймар определено е звездата на страната в момента. До момента на писане на статията той е вкарал близо 300 гола в 479 участия, което не е никак малко. А бразилският дом на Неймар определено отразява невероятния му талант.


 


 

Да, съотборникът на Меси в Пари Сен Жермен има луксозна вила в Рио де Жанейро, оценена на около 9 милиона долара. В обширното имение има масажен кабинет и фитнес зала, както и игрище за плажен волейбол и тенис корт. Освен това на територията на хотела има и хеликоптерна площадка. Виждате ли, Неймар притежава хеликоптер Mercedes-Benz за 15 милиона долара. Трябва да го пази някъде!


 

3. Кристиано Роналдо


 

Въпреки че много фенове смятат, че Меси е най-добрият играч в историята, много повече са тези, които мислят така за дългогодишния му съперник Кристиано Роналдо. Този човек е абсолютна машина за голове и през октомври 2022 г. вкарва 700-ия си гол в клуба. Това е смайващо постижение. Звездата на Манчестър Юнайтед, с който неотдавна обявиха "развод", може да се похвали и с трофей, за който повечето играчи могат само да мечтаят. Същото може да се каже и за португалския му дом.


 


 

През 2015 г. Роналдо купува стар склад в Мадейра, Португалия, след което превръща сградата в зашеметяваща къща. Висока е седем етажа и от нея се открива неповторима гледка към океана. Що се отнася до другите забележителности, имението включва джакузи и два огромни плувни басейна. Там ще намерите и футболно игрище. Може ли да е по-добър от този на Меси?


 

4.Хари Кейн


 

Откакто направи пробив в английската Висша лига, Хари Кейн не е поглеждал назад. До момента на писане на статията нападателят на Тотнъм Хотспър има над 280 клубни гола. Освен това е отбелязал 51 попадения за Англия и в международния футбол. Това е забележителна статистика, която със сигурност ще нарасне още повече през следващите сезони. Но къде е домът на Кейн?


 


 

През 2018 г. Кейн пръсна близо 19 милиона долара за нова къща в Лондон, Англия, която споделя със съпругата си Кейти. И е абсолютно масивна - дори стълбището крещи за лукс! Мястото разполага със седем големи спални, закрит киносалон, плувен басейн, фитнес зала, симулатор за голф и красив двор. Звучи като идеалното място, където да си починете след изтощителен мач, нали? Не бихме искали да си тръгнем!


 

5. Робърт Левандовски


 

Въпреки че вече е в средата на 30-те си години, Роберт Левандовски все още е един от най-добрите нападатели в световния футбол. Сериозно, просто погледнете статистиката на полската звезда - той е вкарал девет гола за Барселона в осем участия в лигата през този сезон. С това броят на головете в кариерата му достига 523. Впечатляващо, не сте ли съгласни? И като стана дума за това, стигаме до дома на Левандовски в Полша.


 


 

 


 

Да, Левандовски има красив апартамент във Варшава, който се оценява на повече от 9 милиона долара. Може и да не е имение, но все пак е доста невероятно. В края на краищата мястото разполага със собствен киносалон и зона за дегустация на вино. Освен това, подобно на Кейн, той разполага и със симулатор за голф. Той е изключително просторен, особено в сравнение със стандартен апартамент. Гледката също не е лоша!


 

6. Дейвид Бекъм


 

 Преди да се откаже от футбола през 2013 г. , Дейвид Бекъм беше може би най-известният футболист на планетата. Играл е за някои от най-големите клубове в света и е спечелил огромен брой трофеи. Например Бекъм печели шест титли от Висшата лига с Манчестър Юнайтед, а след това вдига шампионските титли на Испания и Франция съответно с Реал Мадрид и Пари Сен Жермен.


 


 

 Списъкът с къщи на Бекъм е също толкова впечатляващ. Той има жилища в Котсуолдс, Дубай и Маями, както и зашеметяваща яхта. Но най-голямо внимание заслужава имението му в Лондон. През 2013 г. пенсионираната суперзвезда купува къща в града заедно със съпругата си Виктория. Струва им над 34 милиона долара и разполага със седем спални, невероятна кухня и красиво стълбище.


 

7. Еден Хазард


 

Макар че Еден Азар не се радва на най-добрите си времена в Реал Мадрид, той все още е невероятно талантлив играч. Статистиката говори сама за себе си - преди да се премести в Испания, белгийският креативен полузащитник вкара 110 гола за Челси в 352 участия. Това е впечатляваща печалба за не-нападател. Но въпреки борбите си в Мадрид, Азар има къща, която малцина от съотборниците му могат да надминат.


 


Това е имот с "футуристична" естетика, който през 2019 г. струва на Hazard повече от 12 милиона долара. Мястото е достатъчно голямо, за да включва шест спални, спа център, плувен басейн и закрит киносалон. А и гаражът е огромен, което е идеално за белгийската звезда. Виждате ли, той има богата колекция от двигатели - от Aston Martin Vanquish до Audi R8.


 

8. Джеси Лингард


 

Кариерата на Джеси Лингард със сигурност е интересна. По-голямата част от времето си той прекарва в Манчестър Юнайтед, като през този период има и няколко интересни периода под наем. Сега атакуващият играч се подвизава във Висшата лига за новоизлюпения Нотингам Форест. Лингард определено има таланта и уменията да възвърне предишната си форма, която в крайна сметка го направи милионер.


 


 

С част от тези пари Лингард си купува луксозно имение в Манчестър на стойност над 2,2 милиона долара. И това е доста интересна гледка, хора. Това е имот с пет спални, който включва и невероятна кухня, плувен басейн, закрит киносалон и фитнес зала. Дворът също е страхотен. Имайте предвид, че таванът в една от спалните, осветен от звезди, е може би любимата ни функция.


 


9. Стивън Джерард


 

За разлика от много други съвременни играчи, Стивън Джерард през по-голямата част от кариерата си е бил човек на един клуб. Той е икона на Ливърпул, вкарал е 186 гола и е спечелил някои от най-големите награди в играта. След това полузащитникът окачва обувките си след кратък престой в Лос Анджелис Галакси през 2017 г. Сега той е мениджър на Астън Вила в Премиършип. Но къде живее Джерард?


 


 

След като напуска Калифорния, Джерард си купува парче земя в околностите на Ливърпул, Англия. Смята се, че това му е струвало около 3,3 милиона долара. В крайна сметка върху парцела е построена обширна къща. Жилищната площ е абсолютно огромна, както и кухнята. Това е имот, подходящ за футболна легенда с четири малки деца!


 


10. Уейн Рууни


 

Какво ще кажете за списък с похвали? Уейн Рууни е не само рекордьор по голове на Манчестър Юнайтед с 253 попадения, но и начело на класацията на националния отбор. Към момента на писане на статията нито един английски играч не е надминал неговите 53 гола. Преди да се оттегли през 2021 г. , той беше невероятен нападател. Що се отнася до жилището му Руни притежава огромно имение в Чешир, Англия.


 


 

Смята се, че стойността на имота, който е построен от нулата върху парцел от 40 акра, е над 22 милиона долара. Рууни и съпругата му Колин нарекоха мястото "мини Версай" и ние виждаме защо! Разполага с шест спални, бар, домашно кино, библиотека, плувен басейн, телевизионна зала, фитнес зала и стая за пури и уиски. Що се отнася до именията на футболистите, това е невероятно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !