Интригуваща развръзка очаква зрителите в последния епизод от втория сезон на "Мен не ме мислете", който ще се излъчи на малкия екран.

Яна (Весела Бабинова) е ядосана на Мартин (Рушен Видинлиев), че Калина продължава да го търси, а той винаги откликва. Героинята на Радина Кърджилова склонява да разкрие самоличността на истинския баща на малкия Милен (Йоан Торосян), който всъщност е бил женен и е твърдял, че не може да има деца.

В същото време журналистите започват да преследват Силви (Елена Замяркова), а тя най-после осъзнава, че я смятат за автор на бестселър. Веднага звъни на Христо и му казва, че всички я мислят за Силви Дон. Героят на Иван Юруков я плаши, че авторката може да я осъди за кражба на самоличност, а тя остава ужасена. Христо запознава Силвия с Ирена (Гергана Кадиева), която намеква, че може да им помогне.

Мартин отива с Калина на срещата със Сергей (Стелиан Радев) - бащата на Милен. Той обаче подозира, че двамата се опитват да го измамят. Междувременно в кантората Лора (Ирина Митева) пита Яна къде е Мартин. Тя не успява да се свърже с него и Лора започва да се притеснява, че може пак да се издъни с Любо (Георги Кацарски).

 

 

В тазседмичните епизоди зрителите ще разберат и къде се крие Григор (Мартин Методиев). Попаднал в безизходица, той се принуждава да потърси помощ, но на кого ще се довери - зрителите ще разберат днес от 20:00 ч. по bTV.

Сергей предизвиква катастрофа с полицайка, а Мартин му предлага да го представлява пред съда. Тримата с Калина отиват на изслушване пред прокурор, в чиято роля ще влезе очарователната водеща на "Преди обед" Деси Стоянова. Краят на сезона ще изненада зрителите с неочакван развой на събитията - щуро парти, което ще завърши с арест и обвинение в изнасилване.