Дразнещ неканен гост побърка Билалов в "Стани богат"

02.12.2022 10:45 | Видян 1905 пъти

Дразнещ неканен гост побърка Билалов в

Комична ситуация потресе зрителите на "Стани богат", а водещият Михаил Билалов се видя в чудо с доста дразнещ неканен гост. Наложи му се да реагира импровизирано.

Докато разговаряше с поредния участник, дошъл да пробва късмета и знанията си на стола на богатството, Билалов се вбеси жестоко на дразнеща муха, която кръжеше наоколо доста напористо.

Още първия път, щом забеляза насекомото, водещият заяви: "Нещо я привлича, не знам какво. Виж, често имаме мухи винарки в студиото". "Неее, пазил съм се", хвърли в потрес с репликите си Билалов. А на отстрещния стол адвокатът на свободна практика Димитър Петров се чудеше как да разкара насекомото.

Играта продължи, но мухата също не спираше да кръжи около Петров. "Оф, не мога да отделя поглед от тази муха", заяви в един момент Билалов, след което се пошегува: "Да не правим от мухата слон".

В крайна сметка, след като мухата отново се появи, актьорът скочи с думите: "Ще стана, ще й цепна една направо. Ако още веднъж те закачи, ми кажи, няма да й простя." И го направи, но не стана ясно дали е успял да се отърве от неканения си гост, но пък за сметка на това получи бурни ръкопляскания от публиката. "Една така ме въртя 20 години. Представи се за муха, стана слон накрая", засмя се водещият.

undefined

Накрая участникът, все пак, се представи доста добре и стигна до въпрос за 5000 лева, но си тръгна с 3000.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

ЧЕТИРИ ЛАПИ представя изложбата...

Фотоизложбата продължава до края на седмицата в Spinelli...

Сериални бг звезди обиколиха Германия...

“Арт Театър” Берлин започна мащабна културна...

Няма коментари към тази новина !