Капитанът на Локо изхвърча с гръм и трясък от "Фермата"

01.12.2022 11:35 | Видян 633 пъти

Капитанът на Локо изхвърча с гръм и трясък от

Капитанът на Локо София напусна "Фермата" след като месеци наред рушеше мира в стопанството, пренебрегваше правилата и се държеше агресивно с останалите участници. Баскетболистът Радо си тръгна от риалитито по свое желание в момента, в който разбра, че конкурентите му се канят да гласуват единодушно за изгонването му.

До последно спортистът се пазари с тях да го оставят в предаването, за да се "поправи". "Ако ме изгоните, край с мен! Ще остана без работа, а майка ми ще се срамува от мен!", опита се да предизвика съчувствие той, а арогантното си поведение в последните весеци обясни с факта, че му е направена магия.

Останалите участници обаче не се трогнаха от тези манипулации. "Мислех, че Радо е добър човек, но сега виждам в него един лъжец", заяви докаминята Аксения.

"Притеснявам се за психиката му и искам да излезе, защото има нужда от професионална помощ", допълни хандбалистката Камелия. Най-големите приятели на Радо встопанството - строителят Калин и агрономът Иван, също се разочароваха от него и спряха да го защитават.

За да запази достойнството си, спортистът сам си събра багажа и хлопна дървената порта зад гърба си.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !