Андреа шокира всички

25.11.2022 14:32 | Видян 1675 пъти

Андреа шокира всички

Откакто е студентка по "Актьорско майсторство" в НБУ, Андреа май сериозно се е вживяла в ролите си. Ако се чудите дали й остава време за участия, остава й, но тя няма никакво намерение да пренебрегва лекциите и най-вече упражненията си.

Наскоро поп фолк звездата публикува в социалните мрежи ново видео от театралната зала на НБУ, в която се изнасят представленията на студентите, както и репетициите им. Там Андреа и колегата ѝ играят "Лейди и скитника", чийто оригинал е анимация от 1955 г. Коментарите оставяме на вас!

В разиграната сценка няма диалози, но пък Андреа показва драматичните си умения да страда и да разкрива различни емоции, предимно дълбоко емоционални и придружени с плач.

Видеото, разбира се, моментално предизвика редица реакции в мрежата. Едва ли феновете на певицата са свикнали да я виждат точно в такава ситуация, нито пък с ежедневни дрехи, в които, както се вижда, тя явно се чувства повече от комфортно. Е, не е махнала екстеншъните от главата си, но пък нали трябва да има нещо, което да напомня за поп фолк имиджа на блондинката.

"Дори когато играе на сцена, екстеншънът е на ниво, пише закачливо потребителка, а други отбелязват, че любимката им е супер артистична и нямат търпение да я гледат в истинска постановка. Ние сме сигурни, че рано или късно това ще се случи". 

Наскоро Андреа се завърна и на клубната сцена и всички веднага забелязаха колко драстично е отслабнала. "Отслабнах с гладуване", заяви по-рано изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !