Гери-Никол втрещи с поредна интервенция

24.11.2022 14:14 | Видян 1133 пъти

Гери-Никол втрещи с поредна интервенция

За никого не е тайна, че Гери-Никол е една от най-провокативните млади изпълнителки у нас - на всяко нейно участие публиката буквално остава в шок от държанието ѝ на сцената, което е колкото провокативно, толкова и вулгарно.

За нея това никога не е било проблем, тъй като тя очевидно смята, че това е начинът да изпъкне на фона на останалите талантливи звезди в България.

Очевидно е, че Гери-Никол поддържа яката дупара точно затова - да я раздвижва пред мъжката аудитория. Преди няколко седмици в социалните мрежи се появи видео от нейно участие в Германия, на което десетки мъже я опитват, докато лази по сцената. Самата тя след това пресподели сторитата, така че явно се гордее с това, пише vbox7.com. 

Ако сравним как младата звезда е изглеждала преди и сега, ще видим огромен брой разлики, които са доста фрапантни и за нас лично доста прекалени. Промените по лицето ѝ са наистина много, самата тя не знае колко точно - но тук лошото е, че продължава да експериментира с младостта си.

От последните ѝ сторита стана ясно, че отново е минала през козметичния салон, за да надуе устните, като този път резултат не изглежда особено задоволяващ - сигурни сме, че самата тя не се харесва този път. Добре че са филтрите - за да се прикрият много от другите несъвършенства.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Алек Болдуин ще спечели делото за...

Алек Болдуин ще спечели процеса за непредумишлено...

Гуркова ходи за риба всеки уикенд

Нетипично за модел, Наталия Гуркова - "Мис България...

Няма коментари към тази новина !