Исках да даря Брад с дете: Дженифър Анистън

14.11.2022 12:05 | Видян 1516 пъти

Исках да даря Брад с дете: Дженифър Анистън

За първи път актрисата Дженифър Анистън навлиза в детайли относно семейството, децата, бившите си съпрузи.
53-годишната звезда многократно е била обект на слухове от типа на: не иска да има деца, нещастна и самотна е без деца, мъжете я изоставят, защото не може да има деца. Всеки път, когато качваше два-три килограма в повече, се появяваха слухове, че е бременна, които тя непрекъснато трябваше да опровергава.
До този момент Анистън само два пъти коментира тези злостни и обидни за нея коментари, без обаче да влиза в детайли относно личния си живот.
„Съществува една всеобща заблуда, че съм нещастна, защото нямам някои неща... А това просто не е истина. Животът ми е прекрасен. Видях как стойността на една жена се определя единствено от това дали има мъж до себе си и дали е майка. Само че ние може да сме завършен и стойностен човек без да имаме приятел, без да имаме дете. Не е нужно да сме омъжени или майки, за да сме някой. Всеки човек има различна представа за happy end. Не, една жена не е нещастна и провалила се, ако няма брак и деца“ - такъв бе коментарът й тогава.
Сега в ексклузивно интервю за Allure тя най-накрая разкрива, че всъщност въпросът не е бил в това дали иска или не иска да има деца, а в това дали може да има. И се оказва, че въпреки многократните й опити, така и не е успяла да забременее и роди дете.
„Опитвах се да забременея. Беше период изпълнен с много предизвикателства за мен“, това казва тя по адрес на инвитро процедурите, на които се е подлагала.
„След толкова много години на спекулации относно семейното ми положение, за мен беше наистина трудно. Подлагах се на инвитро, пиех китайски чайове, каквото се сетите. Направих всичко възможно, положих всички усилия. Бих дала всичко ако можеше назад във времето някой да ми каже: Направи си услуга, замрази си яйцеклетките. Но човек не се замисля за тези неща. Така че, ето ме сега – корабът отплава“, така Анистън коментира факта, че вече не може да има деца.
На въпроса защо до този момент не е казвала за опитите си да забременее, оставяйки хората да мислят, че просто не иска деца, тя отговори така:
„Много години крих за инвитро процедурите. И съм особено чувствителна на тази тема, не исках да я коментирам, защото толкова малко неща от личния ми живот са си само мои, а не достояние на целия свят.“
Актрисата коментира, че дълго време е била фокусирана само върху себе и кариерата си. Явно това е бил и периодът, в който да има деца не е било приоритет за нея. А когато обаче е решила да опита, се е оказало, че няма да е толкова лесно, докато в един момент не е станало твърде късно за всякакви опити.
Тя коментира и слуховете, че Брад Пит я е изоставил, защото не е искала да му роди деца. Повод за тези коментари беше фактът, че той почти веднага след началото на връзката си с Анджелина Джоли стана баща.
„Казваха, че причината да се разделим и съпругът ми да ме напусне, да сложи край на брака ни, е понеже не съм искала да го даря с дете. А това е абсолютна лъжа!“
Същите слухове циркулираха в медиите и социалните мрежи след разпадането и на брака й с Джъстин Теру през 2017 година. Тогава обаче акцентът беше не на нежеланието й, а на невъзможността й да го дари с деца.
Оказва се, че тогава Дженифър наистина се е опитвала да забременее и явно въпросните инвитро опити са се случили именно в периода на брака й с Теру. Но така и не се е получило.
Анистън коментира, че донякъде се чувства облекчена, че вече и да иска не може да забраменее. Поне знае, че не може да направи нищо повече.
„Не съжалявам за нищо. Дори се чувствам леко облекчена, защото няма да се питам повече: ще мога ли, дали, може би, ще се случи ли... Вече не трябва да мисля за това“, казва тя.


автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !