Гери-Никол побесня

11.11.2022 11:39 | Видян 1060 пъти

Гери-Никол побесня

Гери-Никол се разбесня жестоко, след като наскоро е установила, че са й изтрити снимки в социалната мрежа. Изпълнителката не пропусна да отвърне подобаващо, разбира се и да отговори на провокацията с провокация.

Атрактивната тийн звезда винаги се е движела по ръба на провокацията, най-вече със снимките, които е качвала в публичното пространство, така че вероятно и тази ситуация не й е толкова чужда.

В стори Гери сподели снимка от солариум, на която показва почти всички свои дадености, но за нейна изненада малко след това фотоса бе изтрит от Instagram заради... сексуална провокация. Изпълнителката прие това с насмешка, а реакцията й е видима за всички.

Певицата до момента толкова много пъти е провокирала с голотии по този начин, че чак е изумително как досега не е била "санкционирана" по този начин. Дори наскоро, когато се появиха видеа от нейно участие в Германия, където се раздава с такова бясно темпо, лазейки на сцената, че се вижда как непознати мъже правят всичко възможно, за да се опитат да я достигнат и опипат по цялото тяло. Но в това видео явно не е имало нищо смущаващо.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !