Джей Ло сподели какво мисли за бившата съпруга на Бен Афлек

09.11.2022 17:57 | Видян 1256 пъти

Джей Ло сподели какво мисли за бившата съпруга на Бен Афлек

Общоизвестен факт е, че едно от нещата, за които жените не обичат да говорят, е бившите половинки на совите мъже. Нещо повече, ако разполагаха с достатъчно власт да го стоят, те навярно с радост биха забранили със закон повдигането на темата в тяхно присъствие.

Само че колкото и неприятно усещане да им носи тя, понякога засягането ѝ е просто неизбежно, както наскоро установи Дженифър Лопес, съгласила се да даде интервю за списание "Vogue". В разговора с изданието тя сподели, че след сватбата си с Бен Афлек, състояла се през изминалото вече лято, тя се е фокусирала изцяло върху семейството, надявайки се наследниците ѝ да изградят добри отношения с тези на съпруга ѝ.

Звездата е майка на две деца - 14-годишните близнаци Ема и Макс, които роди по време на брака си с колегата си Марк Антъни, докато настоящият ѝ партньор е баща на три - 16-годишната Вайлет, 13-годишната Серафина и 10-годишния Самуел, които са от връзката му с Дженифър Гарнър.

Пред медията изпълнителката на "Love don't cost a thing" за първи път направи коментар относно някогашната любима на мъжа си, с която споделят едно и също име. Тя я определи като "невероятен родител", като също така отбеляза, че макар и разделени, Гарнър и Афлек се справят страхотно във възпитанието на дъщерите и сина си.

Що се отнася до това как децата приемат ситуацията, Лопес казва, че засега всичко върви добре.

"Те са тийнейджъри и е напълно нормално да изпитват различни или смесени чувства. Това, което искам неговите деца да знаят, е, че в мое лице имат нов съюзник - някой, който наистина ги обича и е готов да се грижи всеотдайно за тях. Разбира се, това важи с пълна сила за Бен и моите деца също", споделя тя.

Наскоро стана ясно, че Лопес официално е решила да приеме фамилията на Афлек - решение, което бе остро критикувано в материал, поместен на страниците в "New York Times".

"Ние сме съпруг и съпруга. Гордея се, че ще нося неговата фамилия. Не мисля, че това ще е проблем, при положение че всички ще продължат да ме наричат Лопес, без значение какво пише в документите ми", казва тя.

Лопес, която преди това беше сгодена за Афлек в началото на 2000 г., казва, че по време на първия им романс двамата са били "толкова млади и толкова влюбени". Тя добавя, че тяхното "безгрижно" отношение към тогавашната им връзка, разпаднала се пред очите на обществото, е било погрешно.

"От онзи момент станах много предпазлива", признава латино дивата, говорейки за времето след раздялата им.

"Не знам дали препоръчвам това на всички", откровено заявява носителката на "Грами". "Понякога израствате един до друг или просто растете по различен начин. Ние двамата се изгубихме, но после се намерихме отново. Не искам обаче да омаловажавам всичко случило се през годините, когато не бяхме заедно, защото всички тези неща също бяха реални..."

Във времето между връзките им Дженифър казва, че се е научила да поставя себе си на първо място, а не партньора си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

ПП осигури застрояването на Корал,...

Корал е считан за нещо като собствен от Кирил Петков,...

Няма коментари към тази новина !