Анелия прости изневяра и се върна при бившия

28.10.2022 12:21 | Видян 2530 пъти

Анелия прости изневяра и се върна при бившия

Фолк певицата Анелия отново има мъж до себе си, а приятелките й са потресени от нейния избор. Оказа се, че изпълнителката на "Погледни ме в очите" се е върнала при бившия, който беше спипала да й изневерява с Александра Богданска. 

Този път отношенията им тръгват в съвсем различна посока, тъй като гласовитата певица з апърви път пуска в социалните мрежи снимка с любимия си. 

Преди почти година в телевизионно интервю тя разкри колко е влюбена, но отказа да назове името на човека до себе си. Тайната не остана скрита за дълго и в доста медии се появи името на хазартния бизнесмен Любомир Захаринов. 

Певицата нито потвърди, нито отрече тази информация. Неотдавна БЛИЦ съобщи, че двамата са се разделили. Причната е повече от тривиална - изневяра. Тогава Анелия научи, че бизнесменът тъче на два стана. Негово завоевание се оказа прясно разведенета Александра Богданска и това доведе до раздяла между тях.

Късно снощи певицата реши за първи път да покаже обща снимка с Любо, придружена с емотиконка на сърце. Това хвърля нови разкрития за двамата, които явно са намерили отново път един към друг и са си простили грешките в миналото.

Това е първия мъж, който Анелия показва публично след сватбата с Коко Динев в началото на 2000-та година. През цялото това време са й преписвали много любовни връзки, които тя не е коментирала и не е ясно кое е истина и кое плод на въображението на някои журналист. 

Изглежда с Любомир Захаринов нещата навлизат в нова фаза. Наш репортер научи, че двамата живеят заедно, но той не е бил разделен окончателно със съпругата си и това внасяло напрежение между двамата. Явно вече е оправил семейното си положение, след като е готов публично да се показа със секси чалга звездата

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !