Драма с наш актьор в Щатите

06.10.2022 12:05 | Видян 2089 пъти

Драма с наш актьор в Щатите

Антон Касабов стресна много последователите си в социалните мрежи с това, което показа в последните часове. Той се намира в болница в Щатите и е претърпял две операции.

Родният актьор, който от години живее и трупа слава в Щатите, е имал сериозни проблеми с кръстните връзки на дясното си коляно, заради които се наложило да му бъдат направени интервенциите.

"Слава на Бог, всичко мина добре! Преди 4 години скъсах кръстни връзки на дясното коляно, но продължих да тренирам, разбира се.. не само, че съм изтъркал всичко, но и беше кокал на кокал, а и крака почна да се изкривява, като на каубой. Сега смениха връзките като взеха лигамент от мен, над коляното. Също трябваше да отрежат костта на подбедрицата и да сложат титании пластина, за да изправят крака. Две операции в една. От 11 години пищят скенерите на летищата като мина, заради сменената лява става, така че вече съм свикнал. Сега 6 месеца възстановяване, но нямам търпение да се върна в залата. Благодаря за подкрепата! Смело наред!", написа Касабов в социалните мрежи и показа какво е точно състоянието му.

Малко след това успокои последователите си и с втори кадър от болничната стая - вече след преминаването ефекта на упойката. На него се вижда и усмивката му.


автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !