Гей скандал в "Къщата на инфлуенсърите"

05.10.2022 14:39 | Видян 1176 пъти

Гей скандал в

Скандалите в "Къщата на инфлуенсърите" минават границата на нормалното, а сеирът е повече от грандиозен. Този път зрителите на онлайн риалити формата станаха свидетели дори на бой в "Къщата". 

Този път скандалът е със сексуален привкус. За никого не е тайна, че участникът Николас има симпатии към оператора Ачката. Намеците към него започнаха още от самото начало, а в последния епизод на шоуто Николас пристъпи към действия, осмели се да ощипа Ачката по задните части.

undefined

Това определено не се хареса на оператора, който реагира бурно, развика се на инфлуенсъра и дори го хвана за врата. "Абе, я се успокой малко, бе", призова го Николас. "Ако още веднъж го направиш, знаеш ли какво ще стане с тебе, бе", закани се Ачката. 

Скандалът се оказа дирижиран, каквото се оказва цялото шоу.  Колега на Ачката от екипа на шоуто дал мисия на Николас да направи всичко това. Реакцията на Ачката също била по сценарий.  Е, шоуто беше за останалите съквартиранти, както и за зрителите. В крайна сметка отношенията бяха изгладени, а всичко продължи по мед и масло.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !