Елен Колева изпоти Милко Калайджиев в ефир

04.10.2022 10:53 | Видян 1308 пъти

Елен Колева изпоти Милко Калайджиев в ефир

Елен Колева накара поп фолк звездата Милко Калайджиев да се изпоти от емоция след това, което призна в национален ефир. Провокирана от въпросите на Рачков в шоуто му, актрисата бе повече от откровена.

Попитана с кого би отишла на самотен остров, Елен Колева реагира мигновено: "С Милко Калайджиев"! Изпълнителят бе на метри от нея в този момент и направо загуби ума и дума.

Умопомрачително бе и излъчването на Димитър Рачков, на когото Колева заяви, че е човекът, когото би искала да види по прашки.

Актрисата изигра по много любопитен начин и образа на любовница на колегата си Румен Угрински, каквато бе и театралната им импровизация по време на "Лудата стая" в "С Рачков всичко е възможно". А малко по-късно разпали фантазиите на феновете си, признавайки пред водещия коя част от тялото си намира за най-секси. "Дупето", заяви красивата актриса без изобщо да се замисли, обяздвайки големия бик в "Родео".

Елен беше напълно откровена и в още едно признание - имала е период в живота си, в който не е правила секс цели 9 месеца! А неотдавна тя сподели снимки в социалната мрежа, на които изглежда много щастлива в компанията на прошарен чужденец. "My man", пише Елен под кадрите, загатвайки, че това е мъжът до нея сега.

"Какво не би яла на първа среща", продължи с провокациите в предаването Рачков. "Нещо люто", смигна му звездата от "Забранена любов". И призна, че има любима песен от поп фолк жанра - "Хабиби" на Азис.

Елен Колева също така не скри дали й се е случвало да излезе от вкъщи без бельо. Отговорът е - да. А секунди след това вече беше паднала от големия бик.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !