Емануела пак краде от колежка

03.10.2022 13:08 | Видян 1137 пъти

Емануела пак краде от колежка

Фолк певицата Емануела за пореден път показа липса на идеи и че единствено може да копира по-успешните си колежки. Неотдавна ви показахме как най-нагло открадна знаков тоалет от Преслава, а сега реши да забие нож в гърба и на Анелия. 

Всички в бранша знаят що за стока е Емануела и че от нея могат да очакват само сплетни. Но все повече колежки й се дразнят, че без свян краде идеите им. 

Тези дни устата чалгарка сподели кадри от снимачната площадка на нов проект, с който ще се мъчи да оправдае високия си хонорар. От снимките става ясно, че тоалетът й е едно към едно с този на нейната колежка Анелия, с който е облечена в последния си клип "Няма драма".

Проектът на Анелия е представен на пазара още в средата на месец юли, а Емануела "открива топлата вода" едва в края на септември. "Малко е прекалила с вдъхновението от Анелия", съскат фенове в мрежата. 

"Тази жена няма една идея. От години краде и копира, време е да залязва и да даде път на наистина талантливи", гневят се меломани. От Инстаграма на певицата разбрахме, че се е сдобрила и с гримьора Цецо Андреев, с когото се плюха като каруцари по време на общото им участие във "ВИП Брадър". 

"Такава си е Емануела - обича интригите, говори за всеки, после се прави на добричка. Много опарени от характера й има. Не случайно не може един мъж да задържи", съскат хора от бранша.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !