Тимъти Шаламе е първият мъж на корица на британския "Vogue"

16.09.2022 14:49 | Видян 764 пъти

Тимъти Шаламе е първият мъж на корица на британския

Всички говорят за него - Тимъти Шаламе е на път за се превърне в супер звезда, в съвсем млада възраст, тъй като е талантлив, необичаен, много харизматичен. По тази причина и стана първият мъж, който се появява сам на корицата на британския "Vogue" в неговата 106-годишна история.

Главният редактор на списанието Едуард Енинфул каза, че е чакал подходящ момент, за да сложат мъж на корицата, добавяйки, че искал това да се случи лежерно, естествено. 

Енинфул описва 26-годишния актьор като "въплъщение на модерен мъж, като актьор и като личност". 

"Когато започнахме да говорим за възможността за това взаимодействие преди няколко месеца, веднага стана ясно, че Тимъти е просто Тимъти. Нито е създаден, нито рекламиран от холивудските и модните машини, за да се хареса на тийнейджъри или баби, жени или мъже, той просто е себе си. Той е човек за всички".

"И така, ето го, млад актьор на върха на ранната си кариера, който напомня за Дийн и Ди Каприо от последните десетилетия, но с връзка с новото поколение, което разрушава старомодните представи за мъжественост", казват още редакторите. Леонардо дал ценни съвети на младия си колега, писа "Consequence". "Никаква твърда дрога и без филми за супер герои", казал холивудският ас. 

Снимките за две алтернативни корици на британския "Vogue" са направени от Стивън Мейзъл по време на фотосесия, която Шаламе описва като любимата си досега.

По време на интервюто си Шаламе говори за локдауна по време на COVID-19, като каза, че това го е накарало "внезапно и много сериозно да осъзнае", че е възрастен.

"Винаги съм си плащал данъците, винаги съм ходил на зъболекар, но как изведнъж разбрах, че съм пораснал?! Когато COVID удари, трябваше да направя крачка назад и да се смиря с идеята, че кариерата ми трябва да почака. Открих, че трябва наистина да бъда честен със себе си, че това,  което успях да постигна в живота, беше опряно до стената. Чудо ме доведе до мястото, където съм", отчита още той. 

Шаламе в момента играе в канибалската любовна история "Bones And All"ѝ, режисирана от Лука Гуаданино, който работи с актьора във филма от 2017 г. "Call Me By Your Name". Филмът донесе на Шаламе номинация за "Оскар" за най-добър актьор.

Той също така участва в предстоящата предистория на Уили Уонка, мюзикъл за ранния живот на героя от "Чарли и шоколадовата фабрика", който трябва да излезе следващата година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !