Познахте ли кои са тези бебета? Днес са едни от най-популярните мъже у нас

19.08.2022 10:37 | Видян 1530 пъти

Познахте ли кои са тези бебета? Днес са едни от най-популярните мъже у нас

'Мостът на времето" е мотото на новия сезон на "Фермата". Продуцентите и водещи на шоуто Иван и Андрей напълно в духа на предстоящото публикуваха в социалните мрежи своите "мостове" на времето. 

Култовите телевизионни лица показаха снимки от времето, когато са били малки, сравнени сравнени с наследниците си, които също са деца.

Напълно в духа на предстоящият старт на „Фермата“, която тази година е под мотото „Мостът на времето“ Иван и Андрей публикуваха своите „мостове“. Снимки спомени от времето, когато те са били малки, сравнени с наследниците си, които също са деца. 

"За мен и Андрей най-здравият мост е нещото, което остава – семейството. Важно е да помним, важно е да предаваме на следващите поколения частичка от миналото. Ще споделим нашия мост на времето – три поколения от нашите семейства", написа Иван като публикува снимки на баща си и себе си като малък.

"Днес и аз се разрових из архивите, за да мога да споделя моя мост на времето, а именно моето семейство през поколенията!  Семейството е мост и опора не само за двамата водещи и продуценти на селскостопанското риалити „Фермата“, а и за всеки един от нас, без семейство няма корени.", ката той.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !