Атанас Месечков с второ романтично предложение за брак към съпругата си

16.08.2022 17:44 | Видян 1452 пъти

Атанас Месечков с второ романтично предложение за брак към съпругата си

Преди да тръгне към олтара, облечена в изящна бяла рокля, всяка жена иска да бъде сигурна, че мъжът, до когото ще застане пред него, действително е най-подходящият за нея. За целта трябва да се убеди, че той отговаря на всички критерии в списъка ѝ с качества, съответстващи на един добър съпруг, който прецизно е съставяла във времето, отвело я до този момент.

Като например, че той е човекът, който ще я кара да се чувства специална през всеки ден до края на съвместния им живот. Онзи, който ще я обича безрезервно за същия период от време, опитвайки се да провокира усмивка на лицето ѝ, независимо от обстоятелствата. Същият, който ще я подкрепя безусловно, понасяйки без страх наравно с нея тежките изпитания на съдбата. Този, който ще даде всичко от себе си, за да бъде всеотдаен баща, поставящ своето семейство на първо място, преди всичко останало, готов да стори чудеса в неговото име.

Едва тогава, когато е напълно уверена, че всичко това е така, тя ще се съгласи да се омъжи за него, приемайки да сложи халка на безимения си пръст. Разбира се, независимо от вниманието, съпътстващо този избор, има възможност преценката ѝ да не е била точна, но ако след години повторно се съгласи да мине под венчилото със съпруга си, значи в миналото действително е намерила правилния партньор, с когото щастливият край от приказките е съвсем възможен. И въпреки че двойките, които могат да се похвалят, че романсът им следва описания току-що сценарий, те все пак съществуват, а както съвсем наскоро стана ясно, Атанас и Кремена Месечкови са част от тях.

Преди броени часове танцьорът публикува в личния си Инстаграм акаунт трогателна снимка, разкриваща на последователите му колко необятна е любовта му към неговата половинка... Толкова, че отново да ѝ предложи брак, при това на същата дата, на която преди шест години го стори за първи път. Изображението, събрало безброй харесвания в социалната мрежа, е заснето привечер на плажната ивица в курорта Лозенец, където двамата са на почивка заедно със своите деца. На него той стои върху пясъка пред нея, паднал на едно коляно, а в ръцете си държи велурена кутийка с пръстен. Въпросът е задал на фона на голям светещ надпис, изписващ думата "Love", зад който се виждат морските вълни, допълващи прочувствената атмосфера.

"Преди шест години ми каза "Да", днес - отново. Благодаря ти, любов моя! ТИ (Вие) сте всичко за мен", пише към публикацията си Месечков.

В различни кратки видеоклипове, качени в платформата от техните приятели, присъствали на умилителната сцената, сред които е и певицата Маги Джанаварова, се вижда, че някогашният участник в предаването "VIP Brother" определено е се е постарал да направи обстановката колкото се може по-романтична, издигайки на брега шатра с балдахин, богато декорирана с цветя и лампички, в която е разположена маса с два стола, където ги чака бутилка шампанско. До нея се стига по своеобразна пътека от бял плат, посипан с множество розови листенца, от чиито две страни се редят фенери със запалени свещи.

Кадрите показват още, че след положителния отговор на Кремена, са последвали фойерверки, придаващи още по-голяма тържественост на мига, който със сигурност никой от тях няма да забрави. Още повече, че и наследниците им са част от него, гледайки отстрани как родителите им засвидетелстват своята обич.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !