Цвети Стратиева – Флора е водеща на „Денят започва в събота“ и „Денят започва в неделя“ по БНТ 1

11.08.2022 13:49 | Видян 771 пъти

Цвети Стратиева – Флора е водеща на „Денят започва в събота“ и „Денят започва в неделя“ по БНТ 1

Популярната влогърка Цвети Стратиева – Флора ще бъде водеща на сутрешния блок „Денят започва в събота“ и „Денят започва в неделя“ на 13 и 14 август между 8:00 ч. и 10:00 ч. по БНТ 1.

 

„Нямам търпение да се видим в ефира на БНТ 1 този уикенд, когато ще съм от страната на тези, които задават въпросите. Безкрайно се радвам и вълнувам! Благодаря на Българската национална телевизия за възможността да съм на екран! Така че, гледайте ме, но бъдете мили в коментарите, още се уча!“, споделя Цвети Стратиева – Флора.

 

Цвети Стратиева – Флора е водеща на подкаста на БНТ „Важното с Флора“, който се излъчва в YouTube канала на Българската национална телевизия. Тя е сред най-актуалните и влиятелни влогъри в българското онлайн пространство, безспорна любимка на младата аудитория в интернет със своите забавни авторски видеа, с които цели да информира последователите си за различни актуални теми от политическия и обществен живот в България.

 

Специалното лятно издание на сутрешния блок „Денят започва в събота“ и „Денят започва в неделя“ се излъчва между 8:00 ч. и 10:00 ч. по БНТ 1. Всеки уикенд през август зрителите на обществената телевизия посрещат на екрана различен водещ, който със своя индивидуален стил и присъствие допринася за разнообразието от теми и гости в студиото.

 

Гледайте „Денят започва в събота“ и „Денят започва в неделя“ през август – между 8:00 ч. и 10:00 ч. по БНТ 1! През септември очаквайте предаването „Денят започва с Георги Любенов“!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !