Беда след беда за Сашо Кадиев в Турция

09.08.2022 10:55 | Видян 2182 пъти

Беда след беда за Сашо Кадиев в Турция

Сашо Кадиев май е преследван от много лош късмет това лято, след като се оказа измамен при планиране на ваканцията си заедно с дъщеричката си Кати в Анталия.

Синът на Катето Евро резервирал през известна платформа луксозна къща, която да е с излаз към морето, а, пристигайки в турския курорт, се озовал в част, разкопана и пълна с бетоновози и нови строящи се сгради.

"Ето, трябваше да има и море, ама виждате гледката, която не е никак приятна", жали се в свое видео в социалните медии Кадиев.

След като вижда какво ги очаква, той взема решение двамата с щерка му да тръгнат с такси и да си намерят нормален хотел, който поне да е близо до плаж. Пътувайки обаче, таксито е ударено от автобус, пише "Телеграф".

"За щастие на нас нищо ни няма, но шофьорът е доста разстроен", отново проплака синът на Катето Евро. 

След всички перипетии баща и дъщеря все пак се похвалиха, че са намери хотел в нормалната част на курорта, но за жалост стаите там са прекалено малки.

Въпреки това те са наели стая, за да успеят все пак да оползотворят дните от почивката си. "От другото място тате изгоря с парите", включи се във видеата и малката Кати, от което стана ясно, че всъщност Сашо не е успял да се споразумее да му върнат внесената сума.

Въпреки несполуките двамата прекараха цялата неделя на плаж, а малката Кати се похвали с чисто нов бански, който й е купил от Турция татко й. 

В същото време половинката на Кадиев - Ивелина Чоева, е на почивка в Испания с майка си.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !