Иванина се извини на Алисия заради Валери Божинов

26.06.2009 09:02 | Видян 21058 пъти | Гласували 1

Иванина се извини на Алисия заради Валери Божинов

Тази събота в "Горещо" гостува още една двойка. След участието си в четвъртия сезон на "Биг Брадър” Иванина и Мартин заживяха заедно и в момента делят един апартамент в столицата.

Пред Венета Райкова двамата споделят пикантни подробности за съвместния си живот и за връзките си. Иванина разкрива, че Мартин има много обожатели дори и сред хетеросексуалните мъже, а той признава, че покрай нея вече се заглежда и по жени.

Иванина споделя, че много от слуховете за нея в медийното пространство изобщо не отговарят на истината.

"Много неща са лъжа! Например, че съм била с гаджето на Златка... Също така, че съм била с Валери Божинов! Аз не познавам Валери – как съм с него, не знам!”

Според нея някой се опитва да създаде нов конфликт, подобен на този между Златка и Алисия: "Това няма да се получи! Няма да го допусна!... Ето, казвам на Алисия, че аз не познавам съпруга й не желая да го познавам!”

Имат ли идея Мартин и Иванина да станат двойка и как се правят картофи "Да ядеш и да плюеш”?

Гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” ще бъде Ирина Флорин. След като преди три месеца двамата с Кеворк Кеворкян се появиха за пръв път заедно на петия рожден ден на „Горещо” и бяха обявени за най-горещата светска двойка, тази събота пред Венета Райкова Ирина Флорин разкрива подробности за връзката си с Мистър Всяка Неделя. Тя споделя, че се чувства много желана и щастлива в момента. „Мъжете са много важни за всяка жена!” – казва Ирина Флорин, за която топлината и разбирането, които получава от мъжа до себе си, както и свободата да бъде такава, каквато е са стимул за успеха й. Мъжете, които могат да я развълнуват са тези, които „много фино и деликатно те карат да ги наблюдаваш, да си внимателна с тях, да ги уважаваш, да цениш всичко, което е свързано с тях, да те карат да мислиш за тях”.

Родена преди четиридесет и осем години в малко селце на брега на Дунав, в ерата на „Цвят лилав” Ирина Флорин става законодател в българската клубна музика. Младежкото си излъчване и безупречна фигура тя поддържа чрез спорт и здравословен начин на живот, а не с помощта на пластичната хирургия. „Аз в момента се чувствам най-добре от всякога, защото се чувствам такава, каквато бих искала да се чувствам, каквато съм търсила да се чувствам!”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Засега не бих искала нищо да...

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да...

Franz Ferdinand идват за Burgas...

Две от актуалните световни инди рок банди Franz...

Няма коментари към тази новина !

*}