Байерн най-близо за договор с Роналдо пред Рома, Челси и ПСЖ

06.07.2022 15:15 | Видян 740 пъти

Байерн най-близо за договор с Роналдо пред Рома, Челси и ПСЖ

Според букмейкърите Байерн Мюнхен е фаворит да привлече нападателя на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо на фона на несигурното му бъдеще на "Олд Трафорд".

37-годишният футболист изуми Юнайтед миналата седмица, когато заяви, че желае да напусне клуба, ако получи подходяща оферта за него това лято, на фона на опасенията си, че "червените дяволи" не се движат достатъчно бързо напред.

Португалският нападател все още "има афинитет към клуба", но на този етап от кариерата си иска да играе в Шампионската лига и не вижда това да се случи на "Олд Трафорд".


 

 


 

През последните седмици неговият агент Хорхе Мендес разговаря с клубове като Байерн Мюнхен, Челси и Наполи, за да провери дали има пазар за клиента му, но към момента няма сключено споразумение.


 

 


 

Букмейкърите обаче вече са заложили на португалската звезда да се премести това лято, а Байерн Мюнхен е основният претендент.

Шампионите на Бундеслигата вече се сдобиха със звезда това лято, като подписаха договор със Садио Мане от съперника на Юнайтед Ливърпул за 35,1 млн. паунда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !