Люси Иларионов обяви фалит

01.07.2022 13:37 | Видян 936 пъти

Люси Иларионов обяви фалит

Музикалният режисьор Людмил Иларионов Люси успя да се отърве от заведението за бързо хранене, което отвори през 2020 г., точно един ден преди да обявят извънредно положения у нас заради COVID-19.

Оттогава до днес мястото отчита само загуби за 47-годишния творец и половинката му певицата Ани Хоанг.

Преди две седмици двойката е посетила заведението, намиращо се в родния град на виетнамката Елин Пелин, за да освободи терена. В рамките на ден-два Люси и Ани сами са изкарвали част от инвентара, който новият собственик така или иначе не пожелал, споделят запознати пред „Галерия“.

undefined

Според местната клюка звездите са прибрали 50 бона от продажбата. Това, което влиза в офертата, е шеметният декор в стил „Дисни“. За реализацията на идеята двамата работеха в рамките на няколко месеца. Всички маси, столове и дивани са направени от части на автомобили, боядисани и декорирани така, че да напомнят за приключенската атмосфера на едни от най-популярните световни анимации.

„Заведението се намира до гимназията в града, направихме го за учениците, точно за това ще предлагаме сандвичи, пици, десерти и пр.“, бе коментирал Иларионов по-рано. За съжаление фалира заради ограниченията. За отварянето бяха изтеглили и немалък кредит. Понастоящем двамата не живеят в градчето, което се намира на около 30 км от столицата. Въпреки желанието да разработват свой ресторант са категорични, че повече никога не биха се гмурнали в дълбокото.

Без да споменават точна сума, минусът във финансово отношение е около 120 000 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новата песен на DIA е с уникални...

Самовила се снима само за нощ на фестивала в Жеравна...

София става столица на композитори и...

От 9 до 10 ноември за първи път в София ще се проведе...

Няма коментари към тази новина !