Кали на почивка в Дубай в компанията на Катрин Тасева

30.06.2022 14:48 | Видян 936 пъти

Кали на почивка в Дубай в компанията на Катрин Тасева

Дни след безапелационната си победа в „Черешката на тортата“, Кали се награди с кратка ваканция в Дубай. Певицата се доказа като революционер и иноватор не само на музикалната сцена, но и на кулинарната.

 

След като се осмели да въведе суровоядството в „Черешката“, за първи път в историята на хитовото шоу, и да спечели с тази смела идея, певицата стегна куфарите за горещата дестинация.

 

И това пътуване Кали сподели с любимия си, но този път те бяха заедно със „златната“ ни шампионка Катрин Тасева, която имаше мастер-клас в Дубай.

Това събитие беше и една от причините избора на Дубай и Абу Даби като дестинация. Дамите посетиха заедно Бялата джамия и други забележителности на перлата на Арабския полуостров.

 

След завръщането си на родна земя, Кали вече е устремена към нови музикални предизвикателства! Тя подготвя изненада за феновете си заедно с една от нашумелите ТикТок сензации - Алекс Панайотова - родената в България французойка, която взриви мрежата с кавъри на поп-фолк хитове на френски.

undefined

 

 

Едно от най-успешните изпълнения на момичето, което трогна френските сърца, изпълнявайки български фолклорни хитове от балкона в началото на пандемичната 2020, е именно суперхита на Кали 4-4-2.

 

Фенове го изпращат на Кали и благодарение на това тя открива и се свързва с талантливата участника от „България търси талант“ 2016-а. Двете се харесват от първа среща и вече работят по общ проект. Какво предстои да чуем и видим, Кали открехва съвсем малко завесата, споделяйки: „Каквото и да правя , за мен е важно, то да ми носи удовлетворение. Другото е загуба на време! С Алекс започнахме работа по музикален проект заедно с BMX бенд. За основа сме стъпили на циганска песен. Има интересно звучене, наподобяващо това на великия Горан Брегович с малко привкус на Zaz. Демо-записът вече е готов, а текстът ще бъде микс от ромски, френски и български език.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !