Любо Нейков е звездата във филма "Мисия Лондон"

24.06.2009 17:30 | Видян 9858 пъти

Любо Нейков е звездата във филма

Известният комик Любо Нейков влиза в кожата на колоритния готвач - тариката Коста Баничаров във филма "Мисия Лондон", чиито снимки започват през юли, съобщава "Монитор". Лентата се базира на едноименния роман на Алек Попов, който ще бъде неин съсценарист заедно с театралната режисьорка Деляна Манева, преподавател в Нов български университет.

Техен консултант е самият режисьор Димитър Митовски, познат ни като продуцент от "Сиа адвъртайзинг" и риалити шоуто Big Brother. "Запазили сме основните сюжетни линии от романа, но сме внесли някои функционални промени, които са усъвършенствали сценария", каза пред "Монитор" Алек Попов.

Царят на далаверите на нашето посолство в Лондон Коста Баничаров (Любо Нейков) още на първата минута се сблъсква челно с новия посланик Варадин Димитров, който ще се играе от звездата на Народния театър Юлиан Вергов. Заедно с новото лице в нашата дипломатическа мисия и зрителите ще се запознаят със странните му обитатели, сред които е сексапилната студентка по дизайн Катя. По съвместителство тя е чистачка в посолството ни и гърла от нощно заведение, кършеща снага около пилон. В ролята на тази апетитна българка ще видим актрисата Ани Пападопулу, която довери, че посещава фитнес, за да влезе в нужната форма.

За никого не е тайна, че невероятните истории за новата байганьовщина, описани в "Мисия Лондон", Алек Попов черпи направо от извора - от посолството ни по време на краткия си престой там. Някои от най-смешните сюжети са базирани върху истински случки. Такъв е случаят с посещението на високопоставената г-жа Селянова, за която се говори, че неин прототип е една експрезидентша.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Легендата на руския рок Борис...

Легендарният музикант Борис Гребеншчиков и неговата...

Бригада Нов дом ремонтира дома на...

Майстор-алпинист, работил в изследователска база в...

Няма коментари към тази новина !