Мария е на върха на щастието

23.06.2022 12:32 | Видян 802 пъти

Мария е на върха на щастието

Поп фолк дивата Мария отново има повод да почерпи и този път повода е много специален за нея - единствената й дъщеря Марая се дипломира в едно от най-скъпите училища у нас.

 

Тийнейджърката, която след броени дни ще навърши 14 години, получи дипломата за завършено средно образование вчера и както повелява традицията - не пропусна да се похвали в социалните мрежи. Още по-горда от нея е и популярната й майка.




Марая учи в Англо-американското училище в София, където се образоват децата на много дипломати, бизнесмени и политици. След като завърши успешно средния курс, тя продължава в гимназията, която трябва да приключи през 2026 година. Таксите там са около 25 000 евро за учебна година, но пък от училището се хвалят, че възпитаниците им имат 100 процента успеваемост в по-нататъшното си образование.

 

Сградата, която се намира в Панчарево, е супер модерна, а училището предлага собствен транспорт. Доскоро Мария сама караше щерка си рано сутрин, но след като се ожени за трети път, вече предпочита сутрешните часове да прави компания на мъжа си, пише "Хотнюз".

"Там Марая попада в друга среда, има всичко онова, което аз в първата половина на живота си не съм имала", обясни преди години Мария желанието си детето да се образова точно в баровското школо. Тъй като певицата от години е безработна, явно бащата на Марая и новият мъж на майката плащат огромните такси.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !