Удар по Бойко Кръстанов от бившата му

17.06.2022 14:50 | Видян 1092 пъти

Удар по Бойко Кръстанов от бившата му

Актьорът Бойко Кръстанов не е на себе си от последната новина, която се стовари върху главата му. Най-накрая разбра кой го смени в леглото и сърцето на бившата му - актрисата Виттория Николова. 

Бившата на актьора пазеше в тайна новия си и само най-близките й приятели знаеха неговото име. В края на миналата година дори е получила предложение за брак, а това я накара да каже и неговото име. А той се оказа отново известен в шоусредите. 

Музикантът Божидар Василев е новата тръпка на Виттория, след като изненадващо за всички се раздели с актьора от 'Съни бийч". За връзката си с музиканта тя споделя чрез романтичен кадър, на който двамата са прегърнати старстно, а Божидар целува любимата си по лицето. 

 

 

Бъдещият мъж на Виттория се прочу в България преди година, след като Уил Смит изкупи авторската музика на групата му DAYO за видеоблога си. Заради него Виттория къса с Бойко, който дълго време не можеше да я прежали

Именно заради Божидар Николова зарязва бившето си именито гадже Бойко Кръстанов. Двамата с екранния Ерол от „Под прикритие" бяха заедно десет години. Докато са двойка, един от най-добрите ни актьори успя да набута тогавашната си изгора в „Съни бийч".

Двамата били все още двойка в началото на снимките на "Съни бийч" и той успял да убеди продуцентите да й дадат някаква роля, за да може да пробие в киното. Така и става, а по ирония на съдбата, в сериала тя играе като бившата му жена.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !