Снимат филма Тенекиен войник и у нас

01.06.2022 16:56 | Видян 679 пъти

Снимат филма Тенекиен войник и у нас

Робърт де Ниро бе за седмица в Гърция, където засне сцени за най-новия си филм Тенекиен войник. Продуцент на лентата е холивудският кинаджия Моше Диамант, който е български зет, женен за журналистката Ирина Асиова.

 

Той е ангажирал почти изцяло екипа на киноцентър Ню Бояна за новия си проект. Миналото лято Диамант снима в София Спомени с Лиъм Нийсън, но сега е предпочел южната ни съседка заради по-добрите данъчни облекчения. Според мълвата, предстоят няколко снимачни дни и в София, но без Де Ниро, който вече е отлетял от Солун.

 

Звездата е в ролята на военен оперативен агент Еманюел Ашбърн. Главната роля пък е поверена на сина на Клинт Истууд - Скот, който също вече е снимал у нас. Първоначално централният образ е трябвало да играе братът на Бен Афлек - Кейси, който обаче се е отказал.

 

После ролята е предложена на звездата от Механикът Бен Фостър, който също не е могъл да се включи. Припомняме, че Робърт Де Ниро идва за първи път в България преди точно 10 годни заедно с Джон Траволта за участие във филма Сезон за убийства.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !