Иво Аръков прави шведска тройка в "Съни бийч"

26.05.2022 12:38 | Видян 870 пъти

Иво Аръков прави шведска тройка в

Късмет извади актьорът Иво Аръков в новия сезон на "Съни бийч". След като пред камерите намачка чаршафите с екзотичната Манал Ел-Фейтури, която играе разследваща британска журналистка, той се съгласи да направи тройка с красива шведка и нейния партньор.

В желанието си да изкара бързи пари и да си плати кредита, героят на Аръков в "Съни бийч" - морският спасител Младен, реши да стане донор на сперма за сексапилна скандинавка, която не може да забременее.


За негова изненада се оказа, че не просто трябва да се раздели със сперматозоидите си, а да прави секс с чужденката, докато мъжът й гледа. След първоначалния шок, Младен се съгласи да скочи в леглото срещу 10 000 лева, но секунди по-късно се разколеба и побягна от стаята.


undefined

Въпреки че на екрана е готов за експерименти, в живота Аръков е много по-обран. В последната година той е верен на ослепителната Габи, с която редовно обикаля из най-красивите кътчета на България.


Преди дни той разкри и една дълго пазена тайна - че е имал таен брак с рускиня, с която се развел, а впоследствие тя е починала. Сред известните му завоевания пък са дъщерята на Христо Стоичков - Мика и актрисата Елен Колева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !