Горещата адвокатка на Джони Деп, не се среща с актьора, а с брокер

23.05.2022 13:58 | Видян 783 пъти | Гласували 1

Горещата адвокатка на Джони Деп, не се среща с актьора, а с брокер

Горещата адвокатка на Джони Деп, която краде шоуто по време на хитовия иск за клевета на стойност 50 млн. долара срещу Амбър Хърд, се среща с британски брокер.



Противно на трескавите спекулации, че се радва на специална връзка с клиента си Деп, 37-годишната изгряваща звезда адвокат Камил Васкес има сериозна връзка от няколко месеца, според TMZ.



Родената в Калифорния жена не разкрива нищо за личния си живот извън съдебната зала, не е разкрила нищо пред медиите и не присъства в социалните мрежи.

 

 

Погледите и докосванията, които си разменят в съдебната зала звездният клиент и звездният адвокат, пораждат лавина от спекулации в социалните мрежи, че тя се среща с Деп.



Васкес просто се засмя, когато я попитаха пред съдебната палата във Феърфакс, Вирджиния, дали се среща с актьора, но не отговори на въпроса и продължи да се ръкува с него, като поздравяваше фенове и доброжелатели.

 



TMZ съобщава: "Що се отнася до усмивките и кикотенето, които някои са забелязали между Джони и Камил, казаха ни, че тя го намира за забавен. . . и не може да не се смее на някои от лудориите му и/или на чувството му за хумор.

 



"По-важното е, че според нашите източници Камила е щастливо заета. Среща се с британец, който работи в сферата на недвижимите имоти и с когото има сериозна връзка от няколко месеца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !