Ергенът си избра Виктория, но в реалния живот бързо разбрали, че не са един за друг

23.05.2022 10:33 | Видян 391 пъти | Гласували 2

Ергенът си избра Виктория, но в реалния живот бързо разбрали, че не са един за друг

Обичам те, но само като приятел. Това Виктор каза на едната финалистка Дениз Хайрула. Така стана ясно,  че избира за победител рускинята Виктория в предаването "Ергенът".

 

Ергенът Виктор Стоянов подари само роза на Виктория, въпреки че в епизода той избираше и пръстен. "Развълнува ме в мига, в който те видях, обичам всички несъвършенства на характера ти", каза Виктор на избраницата си Виктория Капитонова. "Ти си момичето, към което изпитах най-силни чувства", допълни той.

 

 

 

 

На финала Виктор беше поканил майка си, брат си и най-добрия си приятел, които се запознаха с двете финалистки и разговаряха с тях. В последния епизод на предаването липсваха обиди, нападки и скандали, каквито бяха обвиненията на СЕМ към формата.

 

Веднага след финалния епизод Виктор Стоянов гостува  в шоуто на Николаос Цитаридис. Там той призна, че и много бързо в реалния живот са разбрали, че не са един за друг. Виктория не участва, защото била ангажирана.

 

 

Той каза, че, когато е узнал за поведението на Виктория, имайки предвид ситуацията, когато тя заля Александра с вода, е изпитал огромен срам. 

 

Не можел да си позволи да коментира отношенията си с Александра, защото е джентълмен, предаде 24 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Голяма новина разтърси вдовицата на...

Вдовицата на милионера Стефан Шарлопов - Бояна е на...

Гери-Никол нагорещи мрежата от плажа

Ако си мислите, че това лято Гери-Никол ще забрави да...

Няма коментари към тази новина !

*}