Гаф с колата на Краси Радков в "Капките"

19.05.2022 09:20 | Видян 915 пъти

Гаф с колата на Краси Радков в

Краси Радков е големият победител в "Като две капки вода" и въпреки че минаха няколко дни от грандиозния финал на шоуто за имитации в ефира на Нова телевизия, реакциите продължават да ескалират в социалните мрежи. А поводи за тях - много.

На финала, минути, след като разбра, че печели юбилейния сезон, култовият комик, избрал да изпее финално емблематичната "Ако си дал" на Емил Димитров, направи неочаквани признания, които стъписаха водещите Геро и Рачков.


"Гледал съм форматите по света, в тях печелят пеещи хора, явно в България е по-различно. Скъпи приятели, пеех по-лошо от всички вас. Не трябваше да спечеля тази награда, чувствам се неловко", обърна се той към останалите участници. И призна, че е бил поканен в предаването за хумор, а накрая се оказа с чисто нов автомобил, който грабна като награда. Именно за колата бе и едно от непредвидените словоизлияния, което Геро не успя да замаскира, въпреки опита.


След като му връчиха ключа, се получи неловка ситуация на сцената, защото още преди комикът да обяви, че ще дари чисто новия автомобил на Педиатрията в София, водещият на формата Герасим Георгиев-Геро го прекъсна с думите: "Краси, не можеш да кажеш това".

Радков обаче му отговори, че не знае какво има право да казва и какво не, но е решил да я даде на детското лечебно заведение, защото трябва да помагаме, когато имаме възможност за това.

"Бил съм там два пъти с тригодишния си син Теодор и знам много добре колко са ужасяващи условията, затова се надявам да помогна на дечицата да имат малко по-добри условия", призна Радков, който дари и ваучера си от 2500 лв. - на дома за артисти ветерани, които някога са получавали тези аплодисменти и са давали емоция на публиката, а сега не живеят така, както трябва.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !