"Ергенът" Виктор се срещна тайно с една от финалистките

18.05.2022 10:38 | Видян 678 пъти

Финалът на култовото риалити "Ергенът" наближава. Остават два дни и три претендентки. Александра, Виктория и Дениз се борят за сърцето на Виктор, но в петък той ще избере само една. 

И докато в социалните мрежи валят залози коя от трите дами ще си избере Виктор, мачото бе уловен от папараци на среща с една от тях в центъра на София. 

"Днес Александра и Виктор от "Ергенът" са заснети заедно в София. Според Вас двамата заедно ли са и отиват ли си", гласи постът в социалните мрежи, придружен с папарашка снимка на двамата. 


През целия първи сезон Виктор показваше симпатия към Александра и е твърде вероятно именно тя да е успяла да спечели сърцето му и да е победила в шоуто. Припомняме, че предаването е снимано през лятото, а срещата на Виктор с Александра е едва от вчера. Досега не се е показвал на публично място с друга участничка, което още повече засилва спекулациите, че двамата са заедно. 

Александра беше подложена на атака от страна на другите девойки, най-вече от рускинята Виктория. Наскоро самият Виктор сподели, че като гледа нещата отстрани съжалява, че не е реагирал по-адекватно. Вероятно и срещата с Александра е била с цел извинение. Такова е получила и от няколко момичета, сред които Дениз.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !