Орлин участва в традиционното парти под лъчите на незалязващото слънце на Финландия

23.06.2009 13:00 | Видян 4435 пъти

Орлин участва в традиционното парти под лъчите на незалязващото слънце на Финландия

Финландия Водка за поредна година посрещна стотици гости от цял свят за честването на Midnight Sun - националния празник на своята родина.

Чаровният победител в „Dancing Stars” Орлин Павлов избра необичайна дестинация за лятно пътуване. Докато всички мечтаят дори само за един уикенд край морето, Орлин се отправи отвъд полярния кръг, към Лапландия. Така една от най-обичаните наши звезди се оказа гост в родината на любимата вносна водка на българите - Орлин Павлов бе един от стотиците поканени от Финландия Водка да отпразнуват магията на Среднощното слънце. Традиционното парти по случай националния празник на Финланция продължи цяла нощ под лъчите на незалязващото слънце.

Купонът на Финландия се проведе на открито. Но не под звездите, а под лъчите на незалязващото слънце, за да могат гостите да се насладят на необичайната атмосфера на белите нощи.

Този древен празник отбелязва деня на лятното слънцестоене и първия ден на полярното лято, който през 2009 г. се чества на 17 юни. В този ден слънцето се спуска над хоризонта, докосва го и отново се издига, без да залезе. Midnight Sun, или Среднощното слънце, е не само национален празник на страната Финландия, но и мистичен ден, с който са свързани много древни вярвания и ритуали.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цветана Манева с наградата огърлие...

Снощи се състоя спектакълът „Честит рожден ден,...

Арт - кошмарТ: Фото на деня

Арт - кошмарТ: Фото на деня  

Няма коментари към тази новина !