"Ергенът" Виктор хванал гаджето си с най-добрия му приятел

14.05.2022 10:28 | Видян 466 пъти

Виктор Стоянов разказа за изневяра от бивша негова приятелка, която го наранила дълбоко.

Любимата му обяснила, че е в командировка на морето и заминала без него. Той обаче бил много влюбен и решил да й направи изненада, като помолил своя най-добър приятел да го закара до морето. По пътя купил букет, но заварил гаджето си в обятията на свой добър приятел.

Именно споменаването на двама най-добри приятели, намесени в една история, даде повод на зрителите да мислят, че Стоянов всъщност чете предварително написан сценарий и историята е измислена, пише "Хотнюз". 


"Защо ще кара приятел да го кара към морето, като той самият шофира прекрасно няколко вида превозни средства, пък и е влюбен във високите скорости? Освен това ако пътува с най-добрия си приятел към морето, както разказа, кой е другия най-добър приятел, който е в леглото при любимата му". 

"Колко най-добри приятели има един мъж", чудят се зрители, които са убедени, че Виктор просто изговаря думи, написани от сценаристите. Във вчерашния епизод по време на вечерния коктейл Деница призна на Виктор за болката от преживяна изневяра, а това го окуражи да разкаже в детайли за предателството, с което се е сблъскал в една от връзките си, без да казва дали това е последната му приятелка Парова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Марешка Бардем призна за секс рекорд

Марешка Бардем винаги може да провокира вниманието,...

Глория показа новия си партньор

Едва ли има фен на Глория, който би си представил, че...

Няма коментари към тази новина !

*}