Пих шот с водка преди секс сцената в "Съни бийч": Манал Ел Фейтури

12.05.2022 11:21 | Видян 683 пъти

Пих шот с водка преди секс сцената в

Манал Ел Фейтури е екзотична и безкрайно талантлива певица и актриса, която нямаше как да не направи впечатление с появата си у нас. Преди броени дни горещата красавица изненада всички с ролята си в хитовия сериал "Съни бийч", където е повече от завладяваща.

 

И ако си мислите, че красотата прави живота й по-лесен и безгрижен, много ще сбъркате. Ще останете и много изненадани от трезвите преценки, от спонтанността, и от факта, че славата така и не е успяла да я промени като човек.

В този разговор, Манал е повече от откровена за нещата от живота. Казва и каква точно е, когато не е пред камера, а думите й, на моменти, са повече от разтърсващи!

 

- Манал, май България ви носи късмет! Много хубави емоции и моменти имате в нашата страна. Какво беше първото, което ви направи впечатление, когато дойдохте тук и всъщност защо избрахте именно България?

- Планината, морето, красивата природа - това са само част от очевидните неща, които ме привлякоха във вашата страна. По-трудно ми е да опиша с думи усещането за дом и спокойствие, което изпитвам в България. Добрата енергия е важна за мен и аз я откривам тук. Когато съм в Лондон или в Ню Йорк се чувствам по-малко свързана с вътрешния си Аз. В България е точно обратното. Неслучайно много от най-близките ми приятели са българи.

- Голяма изненада бе появата ви с роля в новия сезон на хитовия сериал "Съни бийч". Ще издадете ли малко повече за нея?

- Ще ви разкрия една малка тайна. Първоначално не бях сигурна, че искам ролята в сериала, тъй като трябваше да участвам в секс сцена. Вярвате или не, досега в кариерата ми не се е налагало да преминавам през подобно предизвикателство. Всъщност, това беше и едва вторият път, в който от мен се очакваше да целуна някого пред камерите...

Обясних на режисьора на сериала, че не се чувствам удобно, а той ме успокои, че ще снимаме само това, което е комфортно за мен. В крайна сметка направихме сцената по-скоро смешна и комедийна, а не пошла и сексуална. Надявам се да са запазили хъркането ми в леглото на сутринта. Нямам търпение да гледам епизода :)

undefined

- Киното или музиката ви носи по-голяма наслада? И дали пък сега не ви се отваря още по-голям апетит за актьорска кариера?

- Всъщност, този въпрос би трябва да звучи наобратно. Защото аз съм актриса, която пее. В България мнозина ме възприемат като певица заради участието ми в „X Factor“, но във Великобритания и САЩ работя основно като актриса. Знам обаче, че "Съни бийч" има огромна публика и че е № 1 в България, така че се надявам публиката да се наслади на ролята ми толкова, колкото и на мен ми достави удоволствие да я изиграя.

- В такъв случай какво най-много ви харесва в актьорската работа? За какви роли мечтаете?

- Онова, което най-много ми харесва, е предварителното "пътуване" към образа - подготовката за ролята, при която постепенно изграждаш героя във въображението си. Представяш си как точно носи косата си, на какво е играл като дете, какви цели се е поставял - онези дребни неща, които формират личността на обикновения човек.

Току-що приех роля в спектакъл на Варненската опера, който ще се играе догодина. Помолих сцените ми да не са на английски, а на български, защото обичам предизвикателствата. Сега в списъка ми със задачи съм записала: "Намери си учител по български!". Знам, че ще ми е трудно, но също, че Девата в мен няма да позволи да се откажа нито за миг.

- С кого се разбирате най-много от екипа на "Съни бийч"? Разкажете ми, ако има, и някоя забавна ситуация.

- Онези, които ме познават, са наясно, че съм пряма и казвам какво мисля, ако нещо или някой не ми е приятен. Всички от екипа на "Съни бйич" обаче, бяха невероятни. Най-силни отношения изградих с Поли Недкова и Даниел Пеев-Дънди.

За първи път на снимачна площадка срещнах жени, които са толкова мили една към друга и са напълно лишени от арогантност. За мен е много важно да се подкрепяме една друга, а не да се конкурираме. Преди сцената, в която трябваше да целуна един от актьорите, Боряна Братоева (в сериала тя играе богатата наследница Виктория) изтича до супермаркета да ми донесе малък шот с водка, за да ми помогне да се отпусна.

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Марешка Бардем призна за секс рекорд

Марешка Бардем винаги може да провокира вниманието,...

Глория показа новия си партньор

Едва ли има фен на Глория, който би си представил, че...

Няма коментари към тази новина !

*}