Пих шот с водка преди секс сцената в "Съни бийч": Манал Ел Фейтури

12.05.2022 11:21 | Видян 2115 пъти

Пих шот с водка преди секс сцената в

Манал Ел Фейтури е екзотична и безкрайно талантлива певица и актриса, която нямаше как да не направи впечатление с появата си у нас. Преди броени дни горещата красавица изненада всички с ролята си в хитовия сериал "Съни бийч", където е повече от завладяваща.

 

И ако си мислите, че красотата прави живота й по-лесен и безгрижен, много ще сбъркате. Ще останете и много изненадани от трезвите преценки, от спонтанността, и от факта, че славата така и не е успяла да я промени като човек.

В този разговор, Манал е повече от откровена за нещата от живота. Казва и каква точно е, когато не е пред камера, а думите й, на моменти, са повече от разтърсващи!

 

- Манал, май България ви носи късмет! Много хубави емоции и моменти имате в нашата страна. Какво беше първото, което ви направи впечатление, когато дойдохте тук и всъщност защо избрахте именно България?

- Планината, морето, красивата природа - това са само част от очевидните неща, които ме привлякоха във вашата страна. По-трудно ми е да опиша с думи усещането за дом и спокойствие, което изпитвам в България. Добрата енергия е важна за мен и аз я откривам тук. Когато съм в Лондон или в Ню Йорк се чувствам по-малко свързана с вътрешния си Аз. В България е точно обратното. Неслучайно много от най-близките ми приятели са българи.

- Голяма изненада бе появата ви с роля в новия сезон на хитовия сериал "Съни бийч". Ще издадете ли малко повече за нея?

- Ще ви разкрия една малка тайна. Първоначално не бях сигурна, че искам ролята в сериала, тъй като трябваше да участвам в секс сцена. Вярвате или не, досега в кариерата ми не се е налагало да преминавам през подобно предизвикателство. Всъщност, това беше и едва вторият път, в който от мен се очакваше да целуна някого пред камерите...

Обясних на режисьора на сериала, че не се чувствам удобно, а той ме успокои, че ще снимаме само това, което е комфортно за мен. В крайна сметка направихме сцената по-скоро смешна и комедийна, а не пошла и сексуална. Надявам се да са запазили хъркането ми в леглото на сутринта. Нямам търпение да гледам епизода :)

undefined

- Киното или музиката ви носи по-голяма наслада? И дали пък сега не ви се отваря още по-голям апетит за актьорска кариера?

- Всъщност, този въпрос би трябва да звучи наобратно. Защото аз съм актриса, която пее. В България мнозина ме възприемат като певица заради участието ми в „X Factor“, но във Великобритания и САЩ работя основно като актриса. Знам обаче, че "Съни бийч" има огромна публика и че е № 1 в България, така че се надявам публиката да се наслади на ролята ми толкова, колкото и на мен ми достави удоволствие да я изиграя.

- В такъв случай какво най-много ви харесва в актьорската работа? За какви роли мечтаете?

- Онова, което най-много ми харесва, е предварителното "пътуване" към образа - подготовката за ролята, при която постепенно изграждаш героя във въображението си. Представяш си как точно носи косата си, на какво е играл като дете, какви цели се е поставял - онези дребни неща, които формират личността на обикновения човек.

Току-що приех роля в спектакъл на Варненската опера, който ще се играе догодина. Помолих сцените ми да не са на английски, а на български, защото обичам предизвикателствата. Сега в списъка ми със задачи съм записала: "Намери си учител по български!". Знам, че ще ми е трудно, но също, че Девата в мен няма да позволи да се откажа нито за миг.

- С кого се разбирате най-много от екипа на "Съни бийч"? Разкажете ми, ако има, и някоя забавна ситуация.

- Онези, които ме познават, са наясно, че съм пряма и казвам какво мисля, ако нещо или някой не ми е приятен. Всички от екипа на "Съни бйич" обаче, бяха невероятни. Най-силни отношения изградих с Поли Недкова и Даниел Пеев-Дънди.

За първи път на снимачна площадка срещнах жени, които са толкова мили една към друга и са напълно лишени от арогантност. За мен е много важно да се подкрепяме една друга, а не да се конкурираме. Преди сцената, в която трябваше да целуна един от актьорите, Боряна Братоева (в сериала тя играе богатата наследница Виктория) изтича до супермаркета да ми донесе малък шот с водка, за да ми помогне да се отпусна.

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !