Издънка на Анелия в "Капките"

10.05.2022 11:13 | Видян 603 пъти

Издънка на Анелия в

Фолк звездата Анелия стана за смях по време на полуфинала на "Като две капки вода". Чалга фурията сътвори чудовищен скандал, какъвто досега не се е случва в родна телевизия. 

Певицата се оплете като "пиле в калчище", опита се тактично да се измъкне от възникналата ситуация, но Димитър Рачков не й позволи и я накара да потъне вдън земя от срам. 

На полуфинала на шоуто за имитации Анелия влезе в обувките на голямата народна певица Стефка Съботинова, а на сцената с нея излезе още един музикант. Водещите подтикнаха Анелия да го представи, но тя заяви само, че това е неин колега и приятел. Да, ама не. 

undefined

Оказа се, че Анелия дори не знае името му. Певицата беше забравила името на Тихомир Христов, но поясни, че е трябвало на негово място да бъде друг музикант, но в последния момент се наложила смяната. 

"Малко неудобно се получи, Тишо, извинявай. За първи път работим с него, много екстремно се получи", оправда се Анелия през зрителите и жури. Те пък от своя страна не бяха удовлетворени от изпълнението на тази велика фолклорна песен и я попариха с вота си. 

Анелия не успя да се класира на финал, където отидоха Александър Сано, Краси Радков, Дарин Ангелов и Крисия.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Марешка Бардем призна за секс рекорд

Марешка Бардем винаги може да провокира вниманието,...

Глория показа новия си партньор

Едва ли има фен на Глория, който би си представил, че...

Няма коментари към тази новина !

*}