Издънка на Анелия в "Капките"

10.05.2022 11:13 | Видян 1032 пъти

Издънка на Анелия в

Фолк звездата Анелия стана за смях по време на полуфинала на "Като две капки вода". Чалга фурията сътвори чудовищен скандал, какъвто досега не се е случва в родна телевизия. 

Певицата се оплете като "пиле в калчище", опита се тактично да се измъкне от възникналата ситуация, но Димитър Рачков не й позволи и я накара да потъне вдън земя от срам. 

На полуфинала на шоуто за имитации Анелия влезе в обувките на голямата народна певица Стефка Съботинова, а на сцената с нея излезе още един музикант. Водещите подтикнаха Анелия да го представи, но тя заяви само, че това е неин колега и приятел. Да, ама не. 

undefined

Оказа се, че Анелия дори не знае името му. Певицата беше забравила името на Тихомир Христов, но поясни, че е трябвало на негово място да бъде друг музикант, но в последния момент се наложила смяната. 

"Малко неудобно се получи, Тишо, извинявай. За първи път работим с него, много екстремно се получи", оправда се Анелия през зрителите и жури. Те пък от своя страна не бяха удовлетворени от изпълнението на тази велика фолклорна песен и я попариха с вота си. 

Анелия не успя да се класира на финал, където отидоха Александър Сано, Краси Радков, Дарин Ангелов и Крисия.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Последният фронт с Юлиан Костов с...

В драматичната история на филма Последният фронт...

APRA обяви стратегическо партньорство...

•    Най-ефективната консултантска...

Няма коментари към тази новина !

*}