6-годишен гайдар отива на финала на България търси талант

09.05.2022 20:01 | Видян 365 пъти

6-годишен гайдар отива на финала на България търси талант

Победителите в последния, трети полуфинал в България търси талант са - 6-годишният Стефан Иванов и неговата гайда и Военен университет Васил Левски от Велико Търново. Малкият Стефан омая зрителите на бТВ с майсторско изпълнение на Родопска китка и получи най-висок зрителски вот.  Той се класира убедително за грандиозния финал на шоуто, който е на 22 май по бТВ.

 

Другият финалист са кадетите от Военен университет Васил Левски, които се представиха със зашеметяваща екстремна бойна демонстрация на ръкопашен бой. Те си оспорваха мястото с талантливата 13-годишна певица Магдалена Александрова.

 

Участникът, който събере пък най-много гласове в своя подкрепа от зрителите, ще бъде спасен и ще се върне в надпреварата за голямата награда от 50 000 лева и титлата Талант на България. Спасеният 12-и финалист ще стъпи директно на сцената на големия финал заедно с 5-мата, спечелили Златен бутон през сезона - Георги Станев, Симона Петрова, Стоян Йорданов – Чибо, Скейтинг Финикс дуо и La Campagnia Colonna.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !