Ново начало за Дамян Попов

22.06.2009 12:00 | Видян 4533 пъти

Ново начало за Дамян Попов

В телевизионния ефир вече е факт дебютното видео на поп певеца Дамян Попов, който направи първите си стъпки в ”Мюзик Айдъл 2”. Въпреки, че изпълнителя страни от имиджа на Ромео, романтиката го е завладяла напълно. В клипа към песента ”Тръгваш ли”, той е в плен на ангелски красива дама, която обаче напуска живота му. Едва в този момент  осъзнава, че не й е споделил най-важното нещо, а именно че я обича.

”Разказва се за най-красивите неща от живота, които често не си казваме, а когато решим че е време да го направим е твърде късно. Посланието е ”Кажи обичам те, днес!”, разяснява изпълнителя.

Композицията е сътворена още преди година, като автори са Дамян Попов и Стамен Янев,. Едва сега обаче парчето вижда бял свят, придружено с клип заснет само за 8 часа от режисьора Ники Скерлев! Действията в него са реализирани на две снимачни площадки, едната от които специално изграден за клипа декор. 

”Много колеги ме съветваха да клипирам точно тази песен и взеха, че ме убедиха. Той сподели също, че до дни в ефира ще прозвучи и радио сингъла му ”Вярвал ли съм...?” записан в Vinyl Studio.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Катето Евро плакала от ужас, когато...

Катето Евро два дни плакала от ужас, когато видяла за...

Христо Стоичков пуска моден бранд

Христо Стоичков представи своята модна марка H8S на...

Няма коментари към тази новина !

*}