Ново начало за Дамян Попов

22.06.2009 12:00 | Видян 7574 пъти

Ново начало за Дамян Попов

В телевизионния ефир вече е факт дебютното видео на поп певеца Дамян Попов, който направи първите си стъпки в ”Мюзик Айдъл 2”. Въпреки, че изпълнителя страни от имиджа на Ромео, романтиката го е завладяла напълно. В клипа към песента ”Тръгваш ли”, той е в плен на ангелски красива дама, която обаче напуска живота му. Едва в този момент  осъзнава, че не й е споделил най-важното нещо, а именно че я обича.

”Разказва се за най-красивите неща от живота, които често не си казваме, а когато решим че е време да го направим е твърде късно. Посланието е ”Кажи обичам те, днес!”, разяснява изпълнителя.

Композицията е сътворена още преди година, като автори са Дамян Попов и Стамен Янев,. Едва сега обаче парчето вижда бял свят, придружено с клип заснет само за 8 часа от режисьора Ники Скерлев! Действията в него са реализирани на две снимачни площадки, едната от които специално изграден за клипа декор. 

”Много колеги ме съветваха да клипирам точно тази песен и взеха, че ме убедиха. Той сподели също, че до дни в ефира ще прозвучи и радио сингъла му ”Вярвал ли съм...?” записан в Vinyl Studio.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !